VetZoo Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos VetZoo

Läs mer

Aktuella rabattkoder från VetZoo

50%

Kampanj - Spara upp till 50%

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos VetZoo

Har du husdjur såsom katter, hundar, kaniner, fåglar, gnagare, fiskar eller reptiler, hittas det du behöver hos VetZoo som är butiken på nätet för djurägare då allt är samlat på ett och samma ställe. Du hittar ett sortiment allt från foder och leksaker, till hemapotek och utrustning till din familjemedlem.
VetZoo erbjuder ett brett utbud av varumärken som exempelvis Acme, Bozita, Denal och My Treat. Har du tur så kan du få mellan 10 – 25% rabatt på ditt husdjurs favoritfoder på VetZoo´s kampanjsida och har du likaså rabattkoder kan du verkligen göra en riktigt bra deal.

 

Om VetZoo

VetZoo tillhör en av de ledande webbutiker online för djurägare i Sverige och ägs av Lars Martin Norviit och ägs av Arken Zoo. Företaget erbjuder även djurägare i Norge att välja och vraka från deras sortiment. Målet är att erbjuda ett brett och stork sortiment av högkvalitativa produkter, samt att leveranserna ska ske snabbt och då ända fram till kundernas dörr.
VetZoo har ett stort utbud av kvalitetsprodukter till flera typer av husdjur och du kan även hitta zoo och veterinära artiklar. Du har över 5 000 varor att utforska och deras sortiment utökas ständigt med nya produkter. Oavsett vad du beställer hos VetZoo har du fria returer upp till 30 dagar.
Du har också möjligheten att prenumerera på bland annat kattsand, foder till ditt djur och kosttillskott av olika slag. Vilket gör att du inte behöver tänka på att alltid ha mat och liknande hemma till husdjuren.

 

VetZoo´s rådgivning

VetZoo har ett fokus på att djurägare ska den bästa servicen och du ska vara säker på att du får rätt produkter till din familjemedlem därför erbjuder de rådgivning från veterinärer. Tjänsten är gratis och du kan alltid ställa frågor. Veterinärerna försöker att besvara dina frågor inom 48 timmar.