Väskan.com Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Väskan.com

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Väskan.com

11%

Få 11% rabatt när du går med i nyhetsbrevet

50%

REA - Upp till 50% rabatt på resväskor!

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Väskan

Hos Väskan.com hittar du väskor på nätet för alla tillfällen. Du kan alltså sitta hemma och utforska deras enorma sortiment. De har väskor som är snygga, praktiska och bekväma. Väskor som får plats med allt du behöver när du ska arbeta. Barnen behöver en ny skolväska eller du ska rent av ut och resa på äventyr.
Passa på och nyttja Väskans rabatter som ligger mellan 30 – 70% på hela deras sortiment, men gäller inte på de produkter som är beställningsvaror. Vill du, går det alldeles utmärkt att nyttja rabattkoder i samband när du fyndar i Väskans sortiment.

 

Om Väskan

Väskan är ett familjeföretag och grundades för över 80 år sedan av Martin och Birgit Wahlsten, men idag är det Andreas Wahlsten som styr och ställer på företaget. Till en början så hade de en liten butik för att numera ha sex fysiska butiker i städerna Uppsala, Västerås och Karlstad.
Under 2008 tog de steget och lanserade de sin e-butik Väskan.com på internet och företaget har sedan dess vuxit sig allt större. Detta har gjort att Väskan har till och med blivit utsedda av Dagens Industri att vara det mest snabbaste företaget år 2012, då det fick priset Digitala Gasell.
Väskans tre ledord som hela deras verksamhet bygger på är: god service, stort sortiment och kunnig personal. Dessa tre kännetecken har sett till att Väskan har kunnat bygga upp en kundkrets som är inte bara stor utan också lojal och trogen.

 

Packa din väska som proffsen

Väskan ger flera goda råd och tips och ett av råden är hur du packar resväskan som ett proffs. Visserligen är det ganska enkelt och packa väskan, speciellt om du har tänkt till lite först. Tar du del av tipsen kan du packa mycket bättre, samtidigt undvika att resväskan väger för mycket.