Ur&Penn Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Ur&Penn

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Ur&Penn

70%

Outlet - Spara upp till 70%

Fri frakt

Fri frakt över 499 kr

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Ur&Penn

Hos Ur&Penn finns smycken, klockor, väskor och accessoarer. Du väljer och vrakar mellan varor tillverkade av kända varumärken såsom Regal, Axcent, Jet Set och Balck Oak, bara för att nämna några. Det finns produkter för män, kvinnor samt barn och det innebär att nära och kära kan bära produkter från Ur&Penn.

Priserna är låga, speciellt det varor du hittar i Ur&Penns outlet och tar du tillfälligt i akt att dessutom nyttja rabattkoder blir dit köp ännu billigare. Du har tillika prisgaranti på hela sortimentet. Det gör att du kan unna dig fler produkter från deras sortiment.

 

Om Ur&Penn

Ur&Penn har funnits sedan 1943 i Sverige och är en mycket välkänd kedja för klockor och smycken i hela Skandinavien. Du hittar över 100 Ur&Penn-butiker runt om hela Skandinavien men även på nätet. Det har lett till att den största enskilda klock- och smyckekedjan i Norden.

Företagets idé och som också bidraget till deras framgångar, är att marknadsföra och designa sina egna varumärken till banbrytande priser. Ur&Penn vill också se en bättre värld i framtiden, därför har de skapat Ur&Penn Foundation och Give Time som är ett välgörenhetsprojekt. I samband med dina köp med eller utan rabattkoder bidrar även du till en bättre värld för alla.

 

Ur&Penns kundklubb

När du blir medlem i My Ur&Penn kommer 1% av det du betalar gå till företagets Hungerprojekt via Give Time. Projektet arbetar för att utrota fattigdom och hunger. Du får likaså 50 kronor i välkomstbonus och får ta del av personliga erbjudande, inbjudningar till tävlingar och inspiration. Medlemskapet är gratis i My Ur&Penn och du registrera dig i kassan eller via SMS. Du slipper att hålla redan på något kort eller krångla med medlemsnummer vid dina köp. Signa upp för nyhetsbrev så att du inte missar bra erbjudanden och använd dina rabattkoder hos Ur&Penn!