Tre Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Tre

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Tre

50 kr

Få 50 kr rabatt på familjens månadsavgift

Kampanj

Få rabatt vid inbyte av din gamla mobil

Erbjudande

Se aktuella erbjudanden från Tre

Fler kampanjer inom elektronik & teknik

Rabattkoder hos Tre

Hos Tre har du ett stort urval av mobiler, abonnemang, bredband, surfplattor och kontantkort. Detta gäller både för dig som privatperson men även för företagare. Du har ett antal Samsung, Huawei och Apple produkter att välja mellan som passar för alla.

Som medlem i 3-familjen kommer du hela tiden få erbjudanden och kampanjer med nedsatta produkter, få abonnemang utan någon bindningstid eller byta in den gamla mobiltelefonen. Har du tillika en eller flera rabattkoder kan du göra riktigt bra dealer och tjäna pengar på köpet.

 

Om Tre

Tre lanserades 2000 av Hutchinson Whampoa och Investor AB med ett fokus på att skapa en unik plattform med inriktning mobil kommunikation. Företaget har växt sig allt större, vilket mycket beror på att Tre är pionjärer i Sverige och övriga världen med deras 3G-teknik och vilka tjänster de erbjuder som är mobila.

Tre:s kultur bygger på att tänka utmanande, arbeta som champions och bete sig som kamrater. Detta samtidigt som alla de 1 600 anställda har som mål att utmana telekombranschen. Enligt Tre är det viktigt att vara öppen och ha viljan att samarbeta för att skapa förutsättningarna att utvecklas som i sin tur ger goda resultat. Du som kund är viktig för Tre då dina behov sätts i främsta rummet.

 

3Återvinn – Ett smart val

Har du en mobil som ligger och samlar damm kan du lämna in den i en 3Butik och på så vis får du rabatt på ditt mobilabonnemang hos Tre. För att återvinna din gamla mobil köper du först en ny mobil hos Tre, lämnar in din gamla och därefter dras rabatten av på ditt mobilabonnemang. I samband med inlämningen av mobilen kommer allt innehåll på telefonen att raderas och därefter kommer mobilen säljas. Hur mycket du får i rabatt beror på mobilen skick och tillsammans med rabattkoder kan du verkligen fynda hos Tre!