Tidningskungen Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Tidningskungen

Läs mer

Med en rabattkod från Tidningskungen kan du spara pengar på en mängd olika tidningsprenumerationer och produkter online. Tack vare det breda utbudet, exklusiva erbjudanden, och möjligheten att ge bort prenumerationer som gåvor, erbjuder Tidningskungen en bekväm och prisvärd lösning för ditt tidningsbehov.
Aktuella rabattkoder från Tidningskungen

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Spara pengar med en Tidningskungen rabattkod

Hos Tidningskungen kan du spara pengar på tidningar genom att använda en rabattkod eller ta del av deras unika erbjudanden som gör att du kan spara upp till 90% av ordinarie pris.

Att använda en Tidningskungen rabattkod är enkelt. Under din beställningsprocess hittar du ett fält där du kan ange din rabattkod. Efter att du har fyllt i koden kommer rabatten automatiskt att dras av från ditt totala belopp. Därefter är det bara att fortsätta till betalning och sedan njuta av din läsning.

Tidningar hos Tidningskungen

Tidningskungen är din portal till en värld av tidningar. Här kan du bläddra bland över 1200 olika titlar, vilket innebär att det finns något för alla. Oavsett om du är intresserad av mode, sport, vetenskap, historia, matlagning, trädgårdsskötsel, bilar, eller kanske bara gillar att lösa korsord, hittar du en tidning som passar dig perfekt hos Tidningskungen.

Tidningskungen gör det inte bara enkelt att hitta och prenumerera på din favorittidning, de gör det också till en trevlig upplevelse. Du kan sortera och filtrera utbudet baserat på pris, ursprungsland, premieerbjudanden och kundomdömen för att enkelt hitta precis den tidning du letar efter.

Exklusiva erbjudanden hos Tidningskungen – Spara upp till 90%

Det lönar sig alltid att hålla utkik efter de senaste rabattkoderna från Tidningskungen. Oavsett om du är en hängiven tidningsläsare eller bara letar efter en ny hobby, kan en rabattkod hjälpa dig att spara pengar och få mer för mindre. Rabattkoderna kan gälla för alla möjliga sorters prenumerationer, från stora riksmedier till mindre specialintressen.

Du kan även använda dem när du handlar från Tidningskungens utbud av sällskapsspel, pussel, streamingtjänster, böcker och mer.

Ge en bort en prenumeration i present

En tidningsprenumeration kan vara en perfekt present till den som har det mesta, eller till någon som förtjänar en stunds avkoppling och underhållning.

För de nyhetsintresserade finns erbjudanden som Svenska Dagbladet, där du kan få en prenumeration i 5 veckor för endast 50 kr! Eller varför inte ge bort en upplevelse i form av en prenumeration på streamingtjänsten SF Anytime, där de kan njuta av 6 filmer för bara 250 kronor.

Handla hos Tidningskungen

Att handla hos Tidningskungen är enkelt och smidigt. Med över 1200 olika tidningstitlar att välja mellan kan du vara säker på att hitta en prenumeration som passar dina intressen.

När du hittat den tidning eller det erbjudande du är intresserad av, är det bara att lägga det i din varukorg och gå vidare till kassan. Glöm inte att skriva in din Tidningskungen rabattkod i fältet för rabattkoder innan du slutför ditt köp, så att du får ditt avdrag på priset.

Tidningskungen erbjuder flera olika betalningsalternativ, inklusive kortbetalning och faktura, så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst. Leveranstiderna kan variera beroende på vilken tidning du har beställt, men du kommer alltid att få information om detta vid köp.

Kundservice är en hög prioritet för Tidningskungen, och om du någonsin skulle ha frågor eller stöta på problem kan du alltid kontakta dem via e-post eller telefon för snabb och hjälpsam service.