Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tidningskungen Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Tidningskungen

Gå till butik

Rabattkoder Tidningskungen

Få rabattkoder till Tidningskungen och alltid få tidningar till kampanjpriser istället för att köpa lösnummer. Tidningskungen erbjuder prenumerationer på tusentals tidningar för tjejer, killar, barn och företag både på svenska och från andra länder. Botanisera runt i ett utbud av tidningar och du hittar säkert tidningar som är intressanta, då Tidningskungen har något för alla typer och smaker. Har du tur kan du i samband med prenumeration även få en rabatt upp till 90%. Dessutom skickar Tidningskungen med presenter som till exempel filmer eller presentkort med tidningarna då och då, så det blir dubbelt nöje för dig!

 

Om Tidningskungen

Tidningskungen ägs av Adlibris och slog upp sina cyberportar år 2001. Numera företaget det största tidningsvaruhuset i Norden. I och med att företaget samarbetar med olika förlag kan Tidningskungen erbjuda låga priser på sina prenumerationer. Förutom att svenskar kan beställa tidskrifter har även läslystna från Finland och Norge samma möjlighet.

Fördelen är att oavsett vilken prenumeration du har kommer du avslutas automatiskt, vilket gör att du inte behöver oroa dig för extra utgifter om du skulle glömma säga upp ditt abonnemang. Det är över 500 000 personer som har Tidningskungen som sin leverantör av sina favorittidningar.

 

Ge bort present från Tidningskungen

Förutom att du kan börjar prenumerera på tidningar för din egen del kan du ge bort prenumerationer i julklapp, presenter eller som en gåva. Hos Tidningskungen kan du hitta bra presenttips för både stora som små, tjejer och killar. Tack vare att abonnemanget avslutas automatiskt behöver du inte bekymra dig att mottagaren ska behöva betala något extra. Vet du inte vad personen i fråga tycker om att läsa finns det också möjligheten till att ge bort ett presentkort. Tidningskungens priser är rabatterade så du får alltid tidningar av hög kvalitet för låga priser!

Fler kampanjer inom sport & fritid