Telenor Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Telenor

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Telenor

50%

50% rabatt på Telenor Stream när du köper abonnemang

50%

Upp till 50% rabatt på Telenor bredband!

30%

Upp till 30% på mobil och bredband

Fler kampanjer inom elektronik & teknik 

Rabattkoder hos Telenor

Det kan bli riktigt lönande att nyttja unika rabattkoder hos Telenor när du undersöker deras utbud av varor bland surfplattor, mobiler, kontantkort, abonnemang, hemtelefoni och bredband som är mobilt. Telenor strävar efter och har som mål att förbättra kommunikation för både enskilda individer och samhället i sort, genom att erbjuda lågpriser. Du slipper bindningstid på deras nyaste abonnemang, surfar precis som du var hemma i 41 länder och detta gäller även USA. Dessutom belönar Telenor dig om du samlar hela familjens abonnemang genom att ge rabatter som ger ett lägre månadspris.

 

Om Telenor

Telenor har en historia som går tillbaka 160 år i tiden, men har funnits i vårt land sen år 2005. I företaget finns det över 22 000 anställda och drygt 170 miljoner kunder i världen. I Sverige täcker Telenors mobilnät 99,9% av landets befolkning. I landet finns det omkring 2,6 miljoner kunder med mobilabonnemang och 500 000 tv-kunder, samt drygt 700 000 bredbands- och fiberkunder.

Telenor har fokus på att människorna alltid ska komma först och därefter kommer tekniken. Kunderna ska ha möjligheten att vara uppkopplade med de enheter de vill och vart som helst. Därför finns Telenor till och har investerar miljardtals kronor för att få fiber och mobilnät över hela landet. Deras övertygelse är att ett samhälle som är uppkopplar blir ett starkare samhälle. I och med till är enkelt att vara uppkopplad, så erbjuder Telenor smarta lösningar som kommer göra din vardag betydligt lättare och smidigare.

 

Ju fler desto billigare!

Samla familjens mobilabonnemang och ditt bredband hos Telenor så får du antingen ett snabbare bredband eller mer surf att utnyttja. Något som gör att du kan tjäna pengar och göra det billigare är att skaffa ett Telenor Familj-abonnemang. Det innebär att ju fler personer ni är, desto billigare blir det. Samtidigt går det att ringa gratis inom familjen och det kvittar vart ni är i världen. Alla samtal och sms hamnar på en och samma faktura. Därutöver går det att dela upp surfen mellan er på ett enkelt sätt.