Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Supersavertravel Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Supersavertravel
Gå till butik

Rabattkod hos Supersavertravel

Spara pengar genom att använda rabattkoder hos Supersavertravel när du ska boka in resor som tar dig runt i världen. Supersavertravel ger dig möjligheten att ta del av resebranschens lägsta priser när du vill beställa resor. Företaget är som en sökmotor för resor då 300 000 hotell och semesterbostäder på resmål i över 90 olika länder, samt 650 flygbolag och hyrbilar i alla prisklasser och storlekar. Dessa jämförs för att du ska få så mycket rabatter som möjligt och spara pengar. Supersavertravels priser är superlåga!

 

Om Supersavertravel

Supersavertravel drivs av Svensk Resegruppen AB som grundades av Etraveli Group AB. Koncernen startade sin resebyråverksamhet år 1989 och år 2000 började de sälja resor på nätet och var först i Sverige och dess grannländer. Numera är företaget ledande inom resebranschen i Norden och är verksamma på 6 kontinenter och i 72 länder. Supersavertravel har nästan 12 miljoner kunder och sålt mer än 4 miljoner resor per år.

Supersavertravel är medlemmar i Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen (SRF) och en resegarantis som är statlig hos Kammarkollegiet. All personal är IATA-certifierade och har spetskompetens för att du som resenär ska känna dig trygg och säker. Supersavertravel har hela tiden kampanjer, rabatter och unika erbjudande som du kan ta del av för att få resan till det allra lägsta priset. Vill du ha möjligheten att förgylla vardagen kan du registrera dig för att få Supersavertravels nyhetsbrev fyllt med rabattkoder, inspiration och spännande tips.

 

Supertravels paketpriser

Fördelen med Supersavertravel är att du kan boka in allt från enbart flygresa, till boende och om du vill ha hyrbil på resmålet. Detta gör att du får ett paketpris från olika researrangörer, sedan är det bara upp till att boka det förslag som passar dig bäst. Självklart kan du använda rabattkoder när du bokar in din resa, vilket gör att priset på din resa blir ännu mer förmånligt. Vill du få lite inspiration innan du bokar in semesterresan kan du läsa Supersavertravels reseguider och du får information om resmål runt om i världen.

Fler kampanjer inom resor och hotell