Supercat Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Supercat

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Supercat

40%

Spara upp till 40% på kattillbehör

Fri frakt

Fri frakt över 500 kr

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos Supercat

Supercat är en webbutik där du hittar många produkter till din katt. Butiken är svensk med en personlig norrländsk touch. De älskar katter och erbjuder funktionella och härliga kattprodukter. I sortimentet hittar du allt från kattgodis och matskålar, till presenter, transportväskor och klösträd. Du får dessutom ett personligt bemötande på nätet och Supercat har låga priser, och handlar du för över 500 kronor får du hem sakerna fraktfritt. Använd rabattkoder och ta få samtidigt upp till 50% på utvalda produkter. Unna dig och din katt produkter av hög kvalitet till låga priser hos Supercat, för det är ni värda!

 

Om Supercat

Supercats Sweden AB webbutik har funnits sedan 2010 och lanserades av Therese Widmark och Jessica Nylund, men sedan 2011 är det endast Jessica som driver butiken. Sätet är i Umeå och där finns också deras lager. Supercat har som mål och grundtanke att kattens status i de svenska hemmen som hus- och sällskapsdjur ska öka. Detta samtidigt som att ge dig möjligheten att aktivera din inomhuskatt eftersom dessa behöver psykisk stimulans för att må bra.

De flesta av Supercats medarbetare är själva kattägare och just kärleken till katter peppar och driver dem till att bli bättre. I princip alla produkter du hittar i webbutiken har testats av dem själva för att kunna garantera produkter i toppklass. Dessutom har företaget ett stort kontaktnät av kattälskare, uppfödare och ägare av katter. Defekta varor skänks till Djurskyddet i Västerbotten och Skellefteå, istället för att kastas bort. 

 

Populära produkter hos Supercat

En av de mest populära produkterna hos Supercat är “Super Kitty Bonks” som är en leksak som fjädrar tillbaka när katten leker med dem. “Da Bird” är också en av favoriterna hos kunderna och det är en vippa med fjädrar som triggar katternas jaktinstinkt. Något som de flesta kattägare råkar ut för är att katten klöser på väggen och då kan klösbrädan för hörn som monteras på väggen vara lösningen. Detta var bara några enstaka produkter hos Supercat, så se till och använd rabattkoder och köp något underhållande eller praktiskt till hemmet för dig och din katt!