Stylepit Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Stylepit

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Stylepit

10%

Få 10% på ditt nästa köp
Tidigare rabattkoder från Stylepit

70%

Summer sale - Spara upp till 70%

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder Stylepit

Stylepit har Nordens allra största sortiment av modekläder på nätet både för dig själv och din familj. Det finns kläder för kvinnor, män och barn från några av de bästa och mest välkända designers i världen. Du kan hitta plagg från Vera Moda, Hugo Boss och Hummél, bara för att nämna några. Det går också att köpa skor och accessoarer om du vill piffa till din outfit. Stylepit har ett prisvärt sortiment och du kan få 15% rabatt vid ditt nästa köp. Kombineras köpet med rabattkoder blir det ännu billigare för dig!

 

Om Stylepit

Stylepit är ett dansk företag och har sedan år 2000 erbjudit sina kunder att shoppa mode på nätet. Företaget utvecklas konstant och de ser till att kundernas upplevelser ska optimeras hela tiden.  Huvudkontoret hittar du i Danmarks huvudstad Köpenhamn.

Stylepit är ett lösningsorienterat företag som erbjuder en toppservice. De vill skapa tillit, vilket görs genom att både kunderna och medarbetarna hos Stylepit blir behandlade som företaget själv vill bli behandlat. Deras fokus ligger på kvalitet, respekt och passion.

Företagets vision är att ge bästa möjliga service till de skandinaviska kunderna som köper mode på nätet. Missionen för företaget är att varje kund ska få inspiration på ett personligt plan när de shoppar loss hos Stylepit!

Därutöver ska kunderna få snabba leveranser, smidig returnering och den bästa kundsupporten. Detta så att kunderna kan rekommendera Stylepit till nära, kära, vänner och bekanta eftersom deras mål är att överträffa dina förväntningar som kund.

 

Ge bort ett Stylepits presentkort

Har du inte en aning om vad du ska köpa i present och du vet att mottagaren är modemedveten. Då kan ett presentkort hos Stylepit vara lösningen på ditt problem. Du kan välja mellan fyra olika designs på korten och du kan ge bort max 2 000 kronor. Därefter skriver du ut presentkortet på din skrivare och sedan ger du bort det. Du kan till och med skriva din egen hälsning på kortet. När den glada mottagaren av presentkortet sedan ska shoppa används en speciell kod och eventuellt en rabattkod för att göra köpet ännu billigare. Alla blir nöjda!