Stayhard Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Stayhard

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Stayhard

150 kr

150 kr rabatt vid köp över 999 kr

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Stayhard

Är du ute efter kläder, skor och accessoarer för herrar så hittar du det hos Stayhard som har mode- och märkeskläder för modemedvetna män. Du få inspiration till vad du kan ha i din garderob och finna dina favorit varumärken. Det går hitta produkter från POLO Ralph Lauren, PeakPerformance och GANT, för att nämna några.
På Stayhard outlet hittar du prissänkta varor med 20 – 60% på kläder, accessoarer, lifestyle och skor. Börja du dessutom följa Stayhard på Instagram får du 15% på hela din beställning eller så nyttjar du rabattkoder så blir ditt köp ännu mer fördelaktigt!

 

Om Stayhard

Stayhard lanserades 2005 för att erbjuda skandinaviska män ett aktuellt “här&nu”-mode och ingår i Ellos Group. I denna grupp finns det systerföretag såsom Ellos, Homeroom och Jotex, vilket gör dem till den ledande e-handelsgruppen i de nordiska länderna. Huvudkontoret ligger i Borås, men har verksamhet i alla länderna i Norden.
Företaget brinner för en moderiktig livsfilosofi och anser att deras viktigaste uppdrag är att du ska hitta plagg som du älskar och framför allt matchar din livsstil. Därför kan du hitta ett exklusivt egendesignat sortiment som följer modetrender till schyssta priser.
När du handlar hos Stayhard är deras mål att det ska ara smidigt för dig och att din beställning ska levereras så snabbt som möjligt hem till dig. Ett stort fokus läggs på att det ska vara roligt och lätt att beställa outfits, så att du kan lägga tid på roligare saker i ditt liv.

 

Bli inspirerad hos Stayhard

Du kan bli inspirerad hos Stayhard då du kan ta del av artiklar av olika slag, som till exempel guider, vilka tips och trender som gäller, samt läsa intervjuer om intressanta människor inom modebranschen eller krönikör. När du har blivit inspirerad använder du rabattkoder för att shoppa loss!