Staples Rabattkod

Ta del av rabattkoder och erbjudanden hos Staples

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Staples

20%

20% rabatt på almanackor och kalendrar

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos Staples

Ta del av rabattkoder hos Staples och botanisera bland det stora utbudet av produkter för kontor, städ och annat trevligt som du kan ha nytta av både hemma och på arbetsplatsen till låga priser. I samband med vissa rabattkoder kommer du också få en gåva och vad du får är en överraskning hänger ihop med vad du som kund har beställt för varor. Bara genom att anmäla dig för att ta emot nyhetsmejl få du rabatt med 100 kronor om du beställer för mer än 795 kronor och det innebär att du även kvalificerar dig för gratis frakt!

 

Om Staples

Staples har funnits i Sverige sedan 2010, men finns i 27 länder på 5 kontinenter. Företaget tillhör en av mest ledande leverantörerna inom branschen och erbjuder sina kunder lösningar för både stora, medelstora och små arbetsplatser. De anser sig vara experter när det gäller alla utrymmen som finns på en arbetsplats, då Staples skapar möjligheterna att möta alla de behov som finns i dagsläget eller kan komma i morgondagens arbetsmiljö.

Det går det att beställa allt från gem, papper och teknikprodukter, till möbler, hyllsystem och hobby. Detta breda sortiment gör att det är enkelt och smidigt kan hitta allt som behövs till en arbetsplats eller hemmakontoret hos Staples. Vill du inte beställa på nätet kan du besöka någon av de fysiska butikerna som finns lite varstans i Sverige om du vill se och känna på produkterna. Annars finns den kunniga kundservicen tillgänglig via chatt, telefon eller e-post på onlinebutiken.

 

Staples månadens erbjudande

Varje månad har Staples specialpriser och du kan spara ända upp till hela 50% på de varorna. Därför kan det vara en bra idé att ta en titt vilka kampanjpriser de har innan du lägger in en order. Något som är bra är att om du har en rabattkod hos Staples kan du använda den när du nyttjar månads erbjudandet. Under fliken erbjudanden kan du hitta ytterliga förmånliga priser och vilka produkter som finns i Staples outlet sortiment. Du kan också bläddra genom kampanjbladen för att spara så mycket pengar som möjligt.