Sporttema Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Sporttema

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Sporttema

20%

Erbjudande - Spara upp till 20%

Fri frakt

Fri frakt hos Sporttema

Fler kampanjer inom sport & fritid

Rabattkoder hos Sporttema

Är det dags att börja träna och få ett hälsosammare liv? I Sportemas webbutik kan du hitta träningsredskap för många olika typer av träning till låga priser för både privat personer och företag. Du hittar exempelvis allt du behöver till boxning, fitness & yoga eller kanske du vill träna din kondition på  crosstrainer eller motionscykel så finns det också hos Sporttema. Oavsett vad du köper kommer du garanterat få produkter av hög kvalitet. Förutom att använda rabattkoder hos Sporttema så kan du hitta väldigt fina erbjudanden med rabatterade priser.

 

Om Sporttema

Sporttema lanserades på nätet den 1:a december 2003 och grundarna hade en affärsidé om att erbjuda sina kunder olika typer av redskap för träning med hög kvalitet till det allra bästa priset. Deras mål är att Sporttema ska vara ett självklart val när du letar efter och ska köpa träningsredskap som passar din träning. Förutom att du får redskapen, så får du även en hälsosammare och mer vältränad kropp.

Sporttema anser att det är viktigt att du och de andra kunderna känner er säkra och framför allt tycker det är enkelt att börja träna med deras produkter. Därutöver anser de att god service är en viktig faktor för att du ska trivas. Därför har du alltid 30 dagas öppet köp, fraktfri leverans och en lägsta-priset-garanti. Garantin innebär om du hittar en produkt som Sporttema har till ett billigare pris någon annanstans, får du samma pris med också 10% av mellanskillnaden. 

 

Sporttemas kost och träningstips

Att träna hemma är en trend som ständigt växer sig allt större. Detta mycket tack vare att du kan få din träning att passa in i ditt livspussel. Är du osäker på hur du ska genomföra dina träning eller vad du ska äta erbjuder Sporttema både kost och träningstips från sina experter. Sporttemas experter Lene och Torodd kan guida dig genom hela processen till att få en mer vältränad kropp, men framför allt så att du ska må bättre. Kontakta dem innan du använder dina rabattkoder hos Sporttema för att veta vilken träning som är bäst lämpad för dig.