Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Sportgymbutiken Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Sportgymbutiken

Gå till butik

50%

SommarDEALS - Spara upp till 50%

70%

Utförsäljning- Spara upp till 70%

40%

Upp till 40% rabatt på träningskläder för dam

35%

Upp till 35% rabatt på kosttillskott

Fri frakt

Fri frakt över 799 kr

Rabattkoder hos Sportgymbutiken

Gillar du träna och tänka på din hälsa samtidigt som du vill ha en meningsfull fritid? Då erbjuder Sportgymbutiken allt för din träning, hälsa och fritid under ett och samma tak, antingen på nätet eller i deras fysiska butiker i Skövde. Passa på och nyttja rabattkoder på butikens redan låga priser och tjäna pengar på köpet. Du hittar Sportgymbutikens alla produkter under flikarna: motion, styrka, kampsport, kläder, fritid, hälsa, sport & fitness. Vill du inte missa att göra klipp kan du klicka på butikens kampanjer och få upp till 72% i rabatt på vissa produkter.

 

Om Sportgymbutiken

Under 2000 startade Thomas Andersson, Cai Magnusson och Jerry Johansson Sportgymbutiken online. De började med att sälja kosttillskott, men sakta med säkert började webbutiken även fyllas med träningskläder och träningsutrustning för hemmet. Tre år senare öppnade killarna en fysisk butik i Tidaholm, men butiken blev för trång och den flyttades till nuvarande plats i Skövde. Numera finns det tre Sportgymbutiker i Skövde.

Webbutiken har också förnyats genom åren och nu är den inne på sin tredje plattform och butiken utvecklas hela tiden. Det tillkommer nya funktioner ständigt för att göra det enklare och smidigare för de som besöker webbsidan, samt att kunderna ska få en korrekt presentation som möjligt av deras varor. 

Numera är Sportgymbutiken väletablerad då privatpersoner, föreningar, företag, gym, myndigheter och motionsanläggningar köper allt utrustning och tillbehör från butiken. Butikens sortiment växer och Sportgymbutiken köper kvalitetsprodukter främst från Kina, men också från USA, Pakistan, Norge, Finland och Spanien.

 

Presentkort

En smart grej hos Sportgymbutiken är att du har möjlighet att köpa presentkort, vilket är en perfekt present för personer som tränar eftersom utrustningen hela tiden slits eller går sönder. Dessutom kan du ge bort presentkortet med en trevlig hälsning. Det är ett digitalt presentkort som mottagaren får med en kod. Presentkortet kan sedan användas ihop med rabattkoder för att handla varor för kampanjpriser eller passa på att köpa några av butiken nyheter. Fördelen är att mottagaren behöver inte handla för hela beloppet vid ett och samma tillfället, utan kan spara resterande summa till ett senare köp. 

Fler kampanjer inom sport & fritid