Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Sportamore Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Sportamore

Gå till butik

Fri frakt

Fri frakt över 299 kr

Rabattkoder hos Sportamore

Utnyttja rabattkoder hos Sportamore som exempelvis kan ge 25% på nyheterna under hösten och dessutom så får du alltid prisgaranti på de beställda varorna. Du kan välja och vraka i deras sortiment som består av sportkläder, träningsskor och sportutrustning för både stor som liten. Det finns över 25 000 olika produkter som kommer från 250 varumärken inom 30 skilda sporter. Tack vare de låga priserna går det att göra riktigt bra fynd, speciellt på Outlet-avdelningen. Sportamore är endast ett klick bort då företaget endast har en butik på nätet och är certifierade för trygg handel online.

 

Om Sportamore

Sportamore lanserade sin webbutik 2009 och sedan dess har de blivit den största sportbutiken i Norden. Deras mål är att deras kunder ska älska dem, speciellt när de erbjuder allt du kan behöva till sporten du utövar, låga priser och expressleverans. Sportamores fokus ligger på att ta bort allt krångel och sätta sina kunder i centrum. Onlinebutiken finns också i Finland, Norge, Danmark och sedan 2019 även i Frankrike.

Tanken var att du som kund ska kunna köpa märkesvaror så som Adidas, Nike och Peak Performans till lägre priser jämfört med landbaserade butiker och webbshoppar. Kunderna har alltid fri returrätt och öppet köp i 30 dagar, samt gratis frakt om beställningen överstiger 299 kronor. Skulle du ha frågor eller behöver ha hjälp finns den prisbelönta kundservicen via live chatt, e-post, Facebook eller per telefon, eftersom Sportamore vill att kunder ska nå dem utifrån deras egna förutsättningar.

 

Sportamores outlet

Sportamore har en hel outletsida där du kan hitta tusentals produkter som är rabatterade upp till 70% och där finns också en fyndhörna där produkterna har mins 40% i rabatt. Det går att hitta saker och ting för dam, herr och barn, samt sportutrustning och sortiment från kända varumärken. Bland varumärken går det att hitta produkter från till exempel Puma, Björn Borg och Craft. Detta innebär att du verkligen kan göra riktigt bra fynd hos Sportamore och spara slantat på köpet!

Fler kampanjer inom sport & fritid