Sova Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Sova

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Sova

Fri frakt

Fri frakt över 795 kr
Tidigare rabattkoder från Sova

25%

Vårkampanj - Spara upp till 25%

Fler kampanjer inom hem & trädgård

Rabattkoder hos Sova

De flesta vet hur viktigt det är att sova ordentligt och hos Sova kan du hitta den perfekta sängen. Du kan alltid besöka Sovabutiker runt om i Sverige eller så kan du beställa sängar i Sovas onlinebutik. Du kan välja mellan en fast, mjuk, medium, ställbar och då kontinental, ställbar eller ramsäng. Sova hjälper dig så att du får en säng som passar ditt sovbehov. Oavsett vilken typ av säng du beställer kommer den garanterat vara i toppklass. Passa på och utnyttja rabattkoder och Sovas erbjudanden när du köper säng hos Sova för att få ett lägre pris!

 

Om Sova

Sova har funnits tillgängligt för sängköpare sedan 2013 och det finns butiker nästan över allt i Sverige och Sova ägs av Peanda AB. Huvudkontor finns i Vellinge strax söder om Malmö och det är VD:n Per Anders Davidsson som styr och ställer.  Inom Sovakoncernen finns drygt 200 anställda utspridda i hela landet.

Hos Sova kan du hitta prisvärda sängar och medarbetarna hos företaget guidar dig till att hitta den skönaste sängen för dig. Företaget tillverkar inte egna sängar utan samarbetar med kvalitetssäkra producenter för att erbjuda sina kunder det bästa inom branschen.

Sova har som mål att följa sin etiska standard för att följa de höga kraven som ställs inom arbetsmiljö, djurskydd, miljön och barnarbete. Deras miljöpolicy innebär att alla deras produkter ska ha en väldigt hög kvalitet för att hålla länge. Sova kontrollerar att producenterna följer de lagar, restriktioner och förordningar som gäller inom miljöfrågor.

 

Sovas fyra steg till en ny säng

Sova har tagit fram en egen metod för att hjälpa dig som kund att hitta den perfekta sängen. Metoden är uppdelade i fyra steg – Funktion, Känsla, Design och Kvalitet. En säng som är ergonomiskt riktig och ger stöd på de rätta ställena ser till att du vaknar utvilad efter en god natts sömn. Du kan till och med boka in dig på en sängprovning för att på så vis avgöra vilken säng som blir bäst för dig. Därefter kan du beställa din säng på nätet och använda rabattkoder för att få ett lägre pris!