SoffaDirekt Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos SoffaDirekt

Läs mer

Aktuella rabattkoder från SoffaDirekt

40%

Best Sellers - Spara upp till 40%

70%

Outlet - Spara upp till 70%

Fri frakt

Alltid fri frakt

Fler kampanjer inom hem & trädgård

Rabattkoder hos SoffaDirekt

När det är dags att införskaffa nya möbler, besök då SoffaDirekt som erbjuder ett stort urval av snygga möbler till bra priser för alla typer av rum. Du hittar allt från flera hundra olika möbler för sovrum och soffor, till läckra utemöbler, mattor och belysning.

Nyttjar du likaså rabattkoder eller tar del SoffaDirekts egna rabatter mellan 15–70%. såkan du fynda och hitta den perfekta soffan, soffbordet, matgruppen med mera hos SoffaDirekts sortiment. För att inte missa något bra erbjudande prenumerera du på deras nyhetsbrev fyllda med erbjudande och annat matnyttigt.

 

Om SoffaDirekt

SoffaDirekt lanserade sin webbutik 2012 för att ge svenska konsumenter möjligheten att köpa möbler utan dyra bulvaner och istället direkt från tillverkaren av möblerna. Detta utan att tumma på kvaliteten samtidigt som produkterna är producerade med ansvar, funktionella och fyllda av kärlek. Vilket SoffaDirekt kan garantera då de själv producerar möblerna i Baltikum.

Vd:n Roberto Mazzarella säger att företaget strävar efter och har som mål att du som kund ska bli överraskad på ett positivt sätt av deras service, komfort och kvaliteten hos SoffaDirekts egna tillverkade möbler. Du kan alltså köpa produkter hos företaget till lägre priser och tillika slippa alla fördyrande ombud mellan tillverkaren och ditt hem.

 

SoffaDirekt Outlet

Vill du verkligen fynda hittar du utförsäljning på möbler som är utgående modeller. Det gäller att se till att passa på om du hittar någon produkt som passar dig eftersom sortimentet i outleten är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Har du vägarna förbi Norrköping har även SoffaDirekt en fysisk möbeloutlet där. Där hittar du bland annat möbler som har kommit i retur eller nya möbler som har utgått ur sortiment. Var dock vaken då alla produkter säljs i befintligt skick och omfattas inte av ordinarie köpevillkor, men dessa villkor gäller självklart på SoffaDirekts Outlet online.