Sephora Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Sephora

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Sephora

70%

Outlet - Spara upp till 70%

Fri frakt

Fri frakt över 550 kr

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Sephora

Sephora är webbutiken för dig som vill har skönhetsprodukter av olika slag då du kan välja allt från makeup, hudvård och parfym till hår, till accessoarer och kropp & bad från varumärken såsom bland annat Sephora Collection, Tarte och Make Up For Ever. Produkter som får dig inte enbart snyggare på utsidan utan ser till att du också mår bra på insidan.

Hos Sephora hittar du bra dealar på Beauty Erbjudanden och Beauty Outlet där du hittar varor som är rabatterade mellan 25% och upp till 70%. Har du dessutom tillgång till rabattkoder blir ditt köp ännu mer förmånligt.

 

Om Sephora

Sephora är en skönhetskedja från Frankrike och grundades 1967, men året efter anslöt sig företaget till Group LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) och blev del i världens största lyxgrupp. Målet för Sephora är att dedikera sig helt och hållet till skönhet. Företaget erbjuder ett blandat utbud av varor och märken som är tidlösa, originella och klassiska. Vilket ger dig möjligheten att välja bland varor som är både välkända och sällsynta.

Till en början fanns det enbart Sephora-butiker i olika länder, men 1999 blev det också möjligt att för alla oavsett vart du befanns dig och i vilken tidzon att köpa Sephoras skönhetsprodukter. I USA tillhör företaget en av de största inom kosmetika inom e-handel, samt över 600 fysiska butiker i Europa.

 

Sephoras kundklubb

Skaffar du dig Sephoras kundklubbkort samlar du poäng på allt du köper i deras butiker oberoende om det är i en fysisk butik eller webshopen. Till en början får du ett Sephora White-kort som ger dig många fördelar, men när du har samlat ihop till 1 800 poäng blir ditt kort uppgraderat till ett Sephora Black-kort. Med ett sådan kort får du mer exklusiva rabatter och erbjudande, samt andra trevliga överraskningar som förgyller din dag.