Sängjätten Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Sängjätten

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Sängjätten

50%

Kampanj - Upp till 50% rabatt på sängar

25%

Kampanj - Upp till 25% rabatt på dunkuddar!

25%

Kampanj - Upp till 25% rabatt på duntäcken!

Fler kampanjer inom hem & trädgård

Rabattkoder hos Sängjätten

Sängjätten är specialister på sängar och erbjuder dig möjligheten att få massor av goda nätter fyllda med sömn. Förutom att du har ett stort urval på olika typer sängar erbjuder även företaget bäddmadrasser, kuddar, täcken, sängkläder och sängmöbler. Du hittar varumärken som exempelvis Tempur, Wonderland och Sleeping World.
Utöver att du kan använda rabattkoder hos Sängjätten, finns det möjlighet att fynda bland kampanjvarorna som erbjuder mellan 25 – 50% rabatt på ordinarie pris. Du kan välja mellan olika typer av sängar och madrasser, vilket gör att du kan hitta den säng och madrass som uppfyller dina sömnbehov bäst.

 

Om Sängjätten

Sängjätten etablerades 1992 i Göteborg, Sveriges allra första butiken som enbart erbjöd sängar av olika typer. Denna idé fick grundarna Jonas Wallberg och Rikard Cederquist efter ett besök i USA och de blev inspirerade till att sälja sängar på ett annorlunda sätt jämfört med de traditionella möbelaffärerna.
Efter att människor vallfärdades till Sängjätten, öppnades det flera specialbutiker med ett stort utbud av sängar. Numera finns det ett 20-tal sängbutiker där du kan provligga de olika sängarna för att komma fram till vilken som du ligger bäst i. Sedan 2018 går det att även köpa sängar online hos Sängjätten. Allt som allt så sysselsätts omkring 150 personer i företaget.

 

Sängjättens köpguide

För att du ska kunna välja rätt säng erbjuder Sängjätten dig en köpguide. Att köpa en säng är en investering till att du ska få ett liv som är sundare och bättre sömn. Det behöver inte vara krångligt att köpa säng.