Salming Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Salming

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Salming

70%

Spara upp till 70% på träningskläder för dam

70%

Spara upp till 70% på träningskläder för herr

60%

Spara upp till 60% på utrustning till innebandy

50%

Spara upp till 50% på handbollskläder

Fler kampanjer inom sport & fritid

Rabattkoder hos Salming

När det är dags att köpa nya träningskläder eller sportutrustning kan du besöka Salming online. Där hittar du kläder att träna i åt stor som liten, samt utrustning för innebandy, handboll, squash och padel. Hela Salmings sortiment är till för personer som tränar hårt och inte ber om ursäkt för det.

Vill du fynda hittar du ett stort urval av Salmings varor på Sale med rabatter från 30% och ända upp till 70%. Har du tillika rabattkoder blir ditt köp ännu mer överkomligt. Vid köp över 500 kronor slipper du betala frakt samt får gratis retur!

 

Om Salming

Salming brinner för är: passion, viljestyrka, mod och tar ansvar vad de säljer i sina butiker världen över och på nätet, samt följer mottot “No nonsense product for no nonsense people!”

Målet för Salming är att deras skor, sportkläder och utrustning ska utvecklas utifrån användarnas perspektiv och ska hjälpa dig längst vägen för att du själv på egen hand ska uppnå dina mål. Du är alltså garanterad produkter av hög kvalitet och hållbarhet, vilket gör att du inte behöver tänka på detta under tiden du tränar och tävlar!

Det har ingen betydelse om du idrottar på elitnivå eller sportar för motionen skull, så behöver du inte tänka på risken att skada dig på grund av inte kläder eller utrustning håller måttet.

 

Salming Play

Tar du dig en närmare titt på Salming Play kan du ta del av Salming Stories som handlar om talangfulla idrottsutövare runt om i världen. I filmerna berättar de om sina liv och vad som har gjort att de har lyckats. Du hittar även Salming Running Academy där du kan se videos hur du värmer upp, löper nedför och hur du ska svinga armarna.  Det finns tillika produktfilmer på vissa av Salming produkter, vilket ger dig tips hur du ska använda dessa.