Roliga Prylar Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Roliga Prylar

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Roliga prylar

50%

REA - Spara upp till 50%

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos Roliga Prylar

Är du ute efter presenter som är smarta, roliga, överraskande och coola populärkulturvaror, så hittar du dem hos Roliga prylar. Tillika hittar du saker och ting till maskeraden, kalaset, festen, spel och fritid, samt specialdesignade kläder och accessoarer. Du kan också hitta unika inredningsdetaljer som är något utöver det vanliga.
Var ute i god tid inför födelsedagar, jul och andra tillfällen då du kan passa på att fynda på Roliga Prylars superrea där du får från 30% och upp 50% på utvalda produkter. Nyttja även dina rabattkoder då gör du en riktigt bra deal!

 

Om roliga Prylar

Sedan 2007 har du kunnat köpa spännande och häftiga saker hos Roliga Prylar, som har sedan blivit en så kallad “kult”-sida just inom sin speciella nisch och har under åren fått en allt större skara trogna och lojala kunder.
Roliga Prylar har ägts av flera olika företag under de gångna åren och under våren 2020 tog de nuvarande ägarna, Maja och Åsa, över e-butiken från dåvarande ägaren Adlibris som tjejerna även hade jobbade hos under en längre tid. Deras passion är att se till att deras kunder hittar de speciella och perfekta skojiga ting gång på gång hos Roliga Prylar.
Målet för företaget är du ska älska att shoppa hos dem och hittar saker som du verkligen gillar och inte kan vara utan. Roliga Prylar har också ett stort fokus på att din beställning ska levereras snabbt och görs den innan 14:00 skickat paketet samma dag.

 

Roliga Prylars nyhetsbrev och sociala medier

För att vara säker på att inte missa något nytt och spännande hos Roliga Prylar kan du alltid prenumerera på deras nyhetsbrev. Följer du även företaget på Snapchat, Facebook och Instagram kan du få inspiration för ovanliga presenter och samtidigt kan du använda dina rabattkoder vid köp