Rapunzel of Sweden Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Rapunzel of Sweden

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Rapunzel of Sweden

10%

10% rabatt på ditt första köp!

Kampanj

Aktuella kampanjer hos Rapunzel of Sweden

Fri frakt

Fri frakt över 1000 kr

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden är perfekt för dig som vill få ett fylligare hår. Du hittar ett stort utbud av äkta eller syntetiskt löshår, peruker, produkter för styling, hårvård och tillbehör. Allt för att få du ska få ett längre hår, följa de hetaste hårtrenderna och moderiktiga frisyrer själv.

Besök annars någon av Rapunzel of Swedens salonger i Malmö, Göteborg, Stockholm eller Helsingfors. Du hittar prisvärda produkter i sortimentet från företagets eget välkända varumärken och använder du dessutom rabattkoder blir priset lägre. Köper du varor för över 1 000 kronor har du tillika fri frakt.

 

Om Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden tillhör en av de ledande leverantörerna av löshår i Norden. Under 2007 lanserades webbutiken för att företaget ville förverkliga många personers önskan och dröm att få ett fylligt äkta avtagbart hår världen över. Du som kund är garanterad en kvick leverans, samt alltid ha tillgång till en personlig service samtidigt ha säkra transaktioner.

Ida Backlund grundade Rapunzel of Sweden efter att ha upptäckt att många, precis som hon själv, vill ha ett långt och fylligt hår. Numera har företaget över 200 000 kunder i över 60 länder. Rapunzel är alltså ett varumärke från Sverige och har som mål att möta dina och övriga kunders krav att matcha maximalt de olika hårtyperna som finns. 

 

Få inspiration

Under fliken Inspiration får du tips och goda råd på hur du ska fixa den senaste frisyren eller hetaste trenden och annat matnyttigt. Likaså finns det en hårguide med en FAQ-sektion, guidning angående hårfärgning, skötselråd och vilka typer av kvalitet det finns på löshåret hos Rapunzel of Sweden. Tillika finns det intressant artiklar för dig att läsa om exempelvis hur du får till fem frisyrer med ett Clip On-set, hur sköter dit löshår i sommar och tips på hur din frisyr ska hålla dag som natt.