Partytajm Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Partytajm

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Partytajm

70%

REA - Spara upp till 70%

Fler kampanjer inom sport & fritid

Rabattkoder hos Partytajm

Är det dags att ha ett party för stor eller liten? Då kan du besöka Partytajm som har allt du behöver till det perfekta kalaset, festen eller partyt. Oavsett om du ska ha kalastillbehör, dekorationer eller tema på festen så kan du med all säkerhet hitta det hos Partytajm.
För att få lägre pris på dina produkter som du vill beställa kan du använda rabattkoder. Annars kan du alltid ta dig en närmare titt på de speciellt utvalda partyprylar som har mellan 10 – 80% rabatt. Vilket gör att du verkligen kan göra ett riktigt klipp hos Partytajm!

 

Om Partytajm

Partytajm lanserades på nätet 2010 av Thomas och Marika Bonde eftersom de ansåg att utbudet av artiklar för party vara mycket begränsat. Deras vision är att det ska göra livet lättare för partyfixare när det är dags att arrangera festligheter av olika slag, både för vuxna och barn. Tillika vill Partytajm ge inspiration och idéer, samt att du ska få en så bra köpupplevelse som möjligt.
Du kan hitta festliga produkter till olika teman, bakning, dukning, ballonger och annan piff för att kalaset, partyt eller högtidliga festen så att det ska bli så suverän som du hade tänkt dig. Du har alltså över 5 500 produkter att välja och vraka ifrån. Du kan dessutom hitta artiklar som både passar inom- och utomhus.

 

Enkelt och smidigt att handla hos Partytajm

Partytajm är en e-butik på nätet och du lägger de varor som du vill ha i din varukorg. Du kan hela tiden se hela tiden se hur mycket du har handlat för och antalet av varje artikel. När du har shoppat klart, klickar du “Gå till kassan”. Där kontrollerar du så allt stämmer och fyller därefter i din rabattkod för att sedan betala. Inom 1 – 2 dagar levereras paketet.