Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

One.com Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos One.com

Gå till butik

50%

50% rabatt på webbhotell - Från 19kr/mån

50%

50% rabatt på webbshop - Från 69kr/mån

Rabattkoder hos One.com

Vem som helst kan skaffa sig en egen webbsida och är du intresserad av att skapa din egen hemsida, erbjuder One.com olika användbara paket. Paketen är enkla att använda, även för nybörjare. Paketpriserna ligger mellan €1,99 – €8,99 per månad, men använder du rabattkoder så blir priset lägre. Det är sedan upp till dig att avgöra vilket paket som passar dig och dina behov bäst. Oavsett vilket paket du väljer så ingår det domännamn, hemsidesprogram och WordPress, deesutom e-postadresser. Bygg dig en professionell hemsida på egen hand och One.com är perfekt för dig som vill lyckas online!   

 

Om One.com

One.com grundades av Jacob Jensen 2002 i Danmark och företaget är en nyskapande leverantör som erbjuder webbhosting-tjänster för både noviser och etablerade företagare. I dagsläget tillhör företaget bland de främsta aktörerna inom Europas gränser när det gäller webbhosting och domännamn. One.com har fått ta emot ett flertal priser och utmärkelser under årens lopp sedan starten från några av de mest krävande och ingående tester inom webbhotellsbranschen.

Företaget har över 270 anställda och har en ekonomi som är stark och sund. Dessutom är One.com rustade för att möta krav och möjligheter som sker i framtiden. Deras vision är att erbjuda en flexibel, användarvänlig och enkel produkt för både dig som är nybörjare eller har varit med ett tag. För att One.com ska vara konkurrenskraftiga på alla marknader inom både privata och företagssektorn, har One.com företag registrerade i Danmark, Sverige, Dubai, Filippinerna och Indien.

 

Lättanvända paket

De paket som One.com har att erbjuda är – Nybörjare, Utforskare, Entusiast, Expert och Guru. Du väljer paket utifrån vilka behov du har för din webbsida. Hemsidesprogrammet som följer med i paketen har en dra-och-släpp-funktion och är lättanvänd. Du väljer sedan vilken responsiv och professionell mall du vill ha och därefter är det bara att skapa din hemsida oavsett om den är privat eller för ditt företag. För dig som är en mer avancerad användare erbjuder One.com 1-klickinstallation av programmet WordPress som har specialbyggda verktyg och teman. Passa på och utnyttja rabattkoder till One.com och skaffa din egen hemsida!

Fler kampanjer inom elektronik & teknik