Om sidan

Om Rabattpalatset.se

Rabattpalatset.se listar rabattkoder och erbjudanden från butiker online. Hemsidan skapades med syfte att samla alla rabattkoder på ett och samma ställe för att underlätta för våra besökare när de ska handla på internet. Vi jobbar ständigt med att lägga in nya rabattkoder och ta bort de som inte längre är aktuella. Om du hittar en rabattkod om inte lägre fungerar får du gärna tipsa oss om det genom att använda kontaktformuläret nedan.

Vanliga frågor

Är Rabattpalatset.se gratis att använda?

Ja, det är helt gratis att använda Rabattpalatset.se

Hur tjänar ni pengar?

Varje gång en besökare gör ett köp via våra affiliate-länkar erhåller vi en liten provision på köpet från butiken där köpet genomfördes. 

Vad är skillnaden mellan rabattkoder och erbjudanden?

En rabattkod är en unik kod som aktiveras i kassan hos en butik för att få rabatt på ett köp, medan ett erbjudande eller kampanj är ett rabatterat pris på en vara vilket gör att priset redan är reducerat när man kommer till kassan så man behöver inte göra något aktivt för att ta del av kampanjen.

Hur kan jag hitta rabattkoder på Rabattpalatset.se?

Det lättaste sättet att hitta rabattkoder från en specifik butik är att använda sökfunktionen på startsidan. Men man kan även hitta aktuella rabattkoder baserat på kategori eller gå till topplistan för att se de populäraste rabattkoderna på Rabattpalatset.se.

Kontakta oss