Nelly Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Nelly.com

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Nelly.com

60%

REA - Upp till 60% rabatt!

20%

20% rabatt på utvalda varumärken!

Fri frakt

Fri frakt på köp över 299 kr!

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer 

Rabattkoder hos Nelly.com

Shoppa smart och utnyttja rabattkoder hos Nelly, de har ett stort urval av produkter för kvinnor – kläder från topp till tå, accessoarer, skor och kosmetika från olika varu- och designermärken, samt deras eget varumärke NLY. Det finns även NLY för män, så din man inte behöver vara avundsjuk när du köper prisvärdiga produkter. Du kan få snabbleverans och få din beställning nästa dag. Nellys har ständigt generösa rabatter som exempelvis upp till 70%, erbjudanden och reor, speciellt om du är VIP-kund. Surfa in på Nelly.com för att handla listigt och spara pengar på köpet med hjälp av rabattkoder!

 

Om Nelly.com

Nelly.com har fokus på att tillhandahålla det senaste modet för skönhets- och modemedvetna tjejer i olika åldrar. Kunder som älskar mode har sedan 2003 kunnat besöka Nellys butik online i Sverige, men Nelly.com finns i många andra länder som exempelvis Frankrike, UK och Belgien, som är ett axplock av länder som kvinnor kan shoppa mode på nätet. Kunderna kan välja och vraka mellan 700 varumärken från kända modekedjor och designers. Nellys mål är att erbjuda ett mode som följer de senaste trenderna för konsumenter som är trendiga, utåtriktade och ungdomliga.

Nellys har några kännetecken och dessa är:

  • Trendigt – Nellys vet vad som händer och är på gång, då kunderna hittar must-have
  • Glammigt – Deras sortiment ger den lilla extra touchen av glamour som ger en kompletterande look
  • Inkluderande – Alla som letar och vill ha mer glam i livet är alltid välkomna
  • Ungdomligt – Nellys erbjuder alltid ett fräscht och ungt perspektiv via deras utbud

 

VIP-kund hos Nellys

Du kan bli medlem i Nellys VIP-klubb och få då chansen att vara först i kön och köpa nylanserade kläder innan plaggen kommer ut i onlinebutiken, samtidigt som du kan utnyttja exklusiva rabattkoderna. Som VIP-kund kommer du också få NLY Points som du får i samband med köp. Du använder sedan poängen till att nyttja erbjudanden, samt få bonusar och rabatter som är överlägset bättre och ännu mer glammiga än övriga förmåner som icke medlemmar kan ta del av. Självklart är medlemskapet helt utan någon kostnad!