Nakd Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Nakd

Läs mer

20%

Få 20% rabatt när du går med i nyhetsbrevet

60%

REA - Upp till 60% rabatt på damkläder

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos NA-KD

NA-KD är för dig som söker mode och accessoarer för tjejer i alla åldrar på nätet. Plaggen och attributen kommer från välkända varumärken såsom Birkenstock, Calvin Klein, Dr. Denim och Levi´s plus många fler. Du kan välja kläder från topp till tå sittandes hemma i lugn och ro.
Då kan du också passa på att handla på rean där du hitta speciellt utvalda artiklar med en rabatt upp till 70%. Du kan också ta del av erbjudande köp 3 men betala för 2 på vissa produkter och har du dessutom rabattkoder blir ditt köp billigare.

 

Om NA-KD

NA-KD grundades 2015 och tillhör en av Europas mest populära modebutik online. De talangfulla och drivna teamen hos företaget har flera års erfarenhet av mode gällande både high och fast fashion. Likaså samarbetar även de med kändisar och populära influencers, detta för att vara säkra på att erbjuda dig det bästa modet.
För NA-KD betyder du och de andra kunder allt, vilket gör att företaget strävar varje dag efter att hela tiden att försöka överträffa sig själv. Detta genom att erbjuda, samt deras innehåll i de olika sociala medier som du kan hitta NA-KD på.
Dessutom är företaget mycket engagerade att det är okej att vara speciell och unik, men framför allt stå ut från alla andra. Därför anser NA-KD att deras huvuduppgift är att du ska kunna välja bland de senaste trenderna inom modet.

 

Shoppa på NA-KD Instagram

Du har även chansen att shoppa mode och accessoarer på NA-KD:s Instagram. Klicka på de plagg som du är intresserad av så får du fram priset och du kan köpa det, samtidigt som du kan använda dina rabattkoder. Du kan tillika lägga in bilder på när du bär deras kläder och har då chansen att vinna olika moderiktiga outfits varenda vecka.