Minfot Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Minfot

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Minfot

10%

Få 10% rabatt när du prenumererar på nyhetsbrevet

50%

REA - Spara upp till 50%

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Minfot

Minfot erbjuder dig allt från stödstrumpor och skoinlägg till skor och tofflor. Tillika får du lösningar om du skulle exempelvis har problem med gikt, kalla fötter och instabil fotled plus flera andra metoder som löser många bekymmer. Minfot ser alltså till att du ska få lyckliga fötter och en bättre livskvalitet.
Du hittar många varumärken såsom bland annat Scholl, Crocs och Jomos som är specialister på problemlösning gällande fötter. Du hittar reavaror med kampanjpriser som har rabatter från 15% och upp till 50%. Har du även turen att ha rabattkoder går det att fynda bland Minfots sortiment.

 

Om Minfot

Minfot är familjeägt företag som grundades 2011 av Cajsa Krikström och hon drev till en början en butik inom hälsoprodukter. Hennes vision är att oavsett vart du bor ska du kunna köpa produkter för att dina fötter ska bli lyckligare och få starkare kropp. Företaget har en övertygelse om att alla våra fötter förtjänar att få mer uppmärksamhet.
Minfots mål är att hjälpa människor att gå rätt men framför allt gå riktigt skönt oavsett ålder. Vi är beroende av våra fötter eftersom de bär oss runt vart vi än går. Detta samtidigt som fötter utsätts för extrema påfrestningar då för varje steg absorberar din kroppstyngd som i sin tur påverkar din rörlighet. Minifot erbjuder kunder att kunna köpa produkter utav hög kvalitet för att må bättre fysiskt och till sinnet.

 

Hållbart hos Minfot

Under fliken Hållbart hittar du produkter som är hållbara, vilka har blivit designade för att klara av vårt klimat i Sverige. Förutom att dessa artiklar klarar av årstiderna i vårt land, så är de dessutom klimatsmarta. Bland annat rear de ut produkter som det inte är något fel på, men kan fattas sin förpackning och liknade. Använder du också rabattkoder blir dessa artiklar ännu förmånligare.