Middagsfrid Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Middagsfrid

Läs mer

Aktuella rabattkoder från middagsfrid

300 kr

Få 300 kr rabatt på dina två första kassar

200 kr

Få 200 kr rabatt på dina två första kassar

Fler kampanjer inom mat & dryck

Rabattkoder hos Middagsfrid

Du som har familj med små barn vet hur svårt det är att få till handling och matlagning i vardagen. Middagsfrid erbjuder dig att beställa matkassar online och kassarna är fyllda med fräscha och högkvalitativa råvaror som är noga utvald. Detta kan underlätta i din vardag, då du slipper handla och du får istället matvarorna levererade till dörren. Kassarna innehåller allt som behövs för att tillaga delikata middagar, efter medföljande lättlagade recept, åt hela familjen varje dag i veckan. Dessutom vet du att du och din familj äter hälsosamt. Använd rabattkoder hos Middagsfrid och få matkassarna billigare!

 

Om Middagsfrid

Middagsfrid var faktiskt först i världen med själva konceptet med färdigplanerade och hemlevererade matkassar med färska råvaror. Kicki Theander lanserade sin affärsidé i oktober under 2007. Företaget har en matfilosofi om att alla råvarorna ska vara äkta och av en hög kvalitet. Därför planeras matkassarna efter säsongens premiumråvaror som köps in närproducerat. Råvarorna är noga utvalda med ett fokus på klimatsmart, färskt och utan tillsatser.

När matkassarna ska planeras är Matfrids tanke att alla varorna ska gå åt och att inget ska slängas. Varje recept som följer med matkassarna har tillagas ett flertal gånger för att det ska bli så lätt för dig som möjligt att tillaga maten åt din familj. Målet är att undvika tillsatser och halvfabrikat för att maten ska bli så hälsosam som möjligt. Matfrids har ett fokus på att grönsaker, fisk, kött, fågel och mejerivarorna ska komma från svenska producenter och vara ekologiska.

 

Middagsfrid – Så funkar det

För dig som kund börjar du prenumerera utan någon bindningstid på matkassar. Självklart kan du göra uppehåll eller göra ändringar under tiden. Matkassarna blir levererade under söndagar, måndagar eller tisdagar, vilken dag beror på vart i landet du bor. Du bör ha vissa basvaror hemma, för att kunna laga recepten, se vilka på hemsidan. Välj själv hur ofta du vill att kassarna ska komma. All beställning, betalning och uppdatering av dina uppgifter sker online. Vid strul kontaktar du kundservice via e-post eller telefon. Börja prenumerera på matkassar och använd rabattkoder hos Middagsfrid du också!