Mekonomen Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Mekonomen

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Mekonomen

10%

10% rabatt på alla tillbehör

Fri frakt

Alltid fri frakt hos Mekonomen

Fler kampanjer inom bil & motor

Rabattkoder hos Mekonomen

Du känner säkert till Mekonomen och förmodligen har du varit och köpt saker till din bil i någon av deras butiker runt om i Sverige. Numera har även Meknomen en webshop där du kan köpa reservdelar och billtillbehör som du har behov av. Du har över 100 000 artiklar att välja mellan och är du osäker vad du behöver fyller du bilens registreringsnummer och du får den rätta varan. Förutom att du alltid får det fraktfritt till butik eller postombud, så är det mellan 1 – 2 dagars leverans och använder du rabattkoder hos Mekonomen blir dina varor ännu mer prisvärda!

 

Om Mekonomen

Under 1973 kom Leif Möller och Ingemar Fraim på en suverän affärsidé och Mekonomen såg dagen ljus. Från början kallades företaget Bileko AB och idén var att bli allra bäst på service och tillgodose kunderna med den efterfrågande bildelen, som på den tiden var avgassystem. Firman låg i Stockholm och kompanjonerna lovade kunderna att efter två timmar efter deras beställning så skulle kunden få sitt avgassystem. De lyckades med att hålla löftet tack vare deras gamla Merca.

Efterfrågan blev större på andra reservdelar och runt 1985 expanderades företaget genom att de köpte butikskedjan Mekonomen, som vid den tidpunkten hade 17 butiker. På den vägen är det och under 2000 blev Mekonomen börsnoterat och samtidigt lanserades deras reservdelskatalog på nätet.  År 2010 började även företaget ha sina egna bilverkstäder för att erbjuda kunderna ett enklare billiv. Sedan 2013 erbjöd företaget sitt egna reservdelssortiment med en femårig garanti.

 

Mekonomen TV

På Mekonomens egna TV kan du få goda råd och handfasta tips av företagets egna experter. Du kan se filmer som handlar bland annat om vad som händer med din bil när den lämnas in på en service, tips om däck eller hur du ska kontrollera billamporna. Du kan se filmer innan du beslutar dig för att köpa reservdelarna hos Mekonomen med rabattkoder och göra jobbet själv eller låta bilverkstaden fixa bilen åt dig istället. Oavsett vad du väljer så är det garanterat till lägre pris jämfört med andra biltillbehörsbutiker och bilverkstäder runt om i landet.