Megashop Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Megashop

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Megashop

Kampanj

Bläck och toner till låga priser!

Fri frakt

Fri frakt över 2500 kr

Fler kampanjer inom hem & trädgård 

Rabattkoder hos Megashop

Är du i behov av bläckpatroner eller lasertoner till din skrivare, samt behöver kontorsmaterial kan du besöka Megshop online. Det går dessutom att shoppa IT-produkter för datorer och surfplattor.  Du hittar allt under ett och samma tak till ditt kontor, skolan, förskolan, konferensen och för din fritid, allt från papper och plåster, till inredning och möbler. Fördelen är att du kan shoppa både som privatperson och företagare. Du kan till och med prenumerera på tonerbeställningar så du slipper har koll att du alltid har toner hemma till din skrivare. Använd rabattkoder hos Megashop och ditt köp blir billigare!

 

Om Megashop

Megashop startade den 1/10-2004 och har sedan dess vuxit sig allt större i Sverige. Företagets mål är att utöka sitt sortiment vilket gör att du har ännu mer att välja mellan. Megashops fokus är nöjda kunder, snabba leveranser och framför allt låga priser. Förutom sin webbutiks kan du hitta deras lagerbutik, som öppnades 2006, i Karlstad om du personligen vill köpa produkterna.

Sedan 2018 har Megashop erbjudit sina kunder automatisk beställning av toners via deras Manage Print Service-system (MPS). Genom att göra en lätt installation i ditt nätverk så hålls det automtiskt koll på hur mycket toner som går åt.

Megashop anser att kvalitet är mycket viktigt och att ha en öppenhet gentemot kunder, men även se till att få snabba avslut. Fokus ligger på att det ska vara naturligt och enkelt för kunderna att shoppa och vara tillgängliga om utifall det dyker upp frågor.

 

Megashops MärkDNA

Har du datorer och annan dyrbar utrustning där hemma eller på företaget erbjuder Megashop dig möjligheten att DNA-märka dina prylar. MärkDNA är en stöldskyddsmärkning som är i princip osynlig och väldigt svår att försöka ta bort. Märkningen sker med hjälp av fluorescens, vilket lyser blått i UV-ljus. Det gör att både tullen och polisen kan med hjälp av UV-lampor upptäcka märkningen på ett smidigt sätt. Du kan köpa ditt egna speciella MärkDNA-kit för att själv märka din utrustning och göra det svårare för tjuvar att sälja grejorna. Använder du dessutom rabattkoder hos Megashop blir din ökade säkerhet inte så kostsam.