Markslöjd Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Markslöjd

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Markslöjd
 • Få 15% rabatt på ditt första köp!

  15% rabatt

  Gäller nya kunder och ordinariepris. En kod per köp.

  More Less

  Slutade den31-01-2024

 • Summer Sale 50% – Hembelysning till halva priset!

  Summer Sale 50% - Hembelysning till halva priset! Kan ej kombineras med andra rabatter eller koder.

  More Less

  Slutade den31-07-2023

 • Pick of July – 20% på Garden 24.

  Kan ej kombineras med andra rabatter eller koder.

  More Less

  Slutade den31-07-2023

 • Almost New! Andrahandslampor – upp till 70% rabatt

  Produkterna klassificeras som andrahandsvaror och kan ha mindre skönhetsbrister, såsom saknad/skadad förpackning eller mindre skönhetsfel som kan förväntas av en andrahandsvara.

  More Less

  Slutade den31-07-2023

 • Startpaket Garden24 – 30% rabatt

  30% på startpaket från Garden24. Inga rabattkoder kan appliceras.

  More Less

  Slutade den31-07-2023

Fler kampanjer inom hem & trädgård

Rabattkoder hos Markslöjd

Markslöjd – Lights of Scandinavia tillhör norra Europas ledande företag som säljer belysningar av olika slag såsom golv-, tak- och vägglampor plus mycket mer gällande belysning för hela ditt hem. Företaget anses sig vara proffs på både inredning och belysning. Du hittar alltså lampor till hemmet både för inom- och utomhusbruk, samt för speciella högtider, system och rum.
Markslöjd har en outletsektion och där har du alltid har möjligheten att få 50% rabatt på utvalda produkter från deras sortiment och ka göra en riktigt bra deal. Har du tillika rabattkoder blir ditt köp ännu bättre.

 

Om Markslöjd

Markslöjd har hållit på att tillverka belysning ända sedan 1963 och etablerade sig i Marks kommun. Från början var Markslöjd ett litet företag som höll på med slöjd. Företaget har sedan dess växt sig allt större men de är fortfarande trogna sin hemstad. I dag hittar du belysning från Markslöjd i hem, på arbets- och mötesplatser runtom om i hela Europa.
Numera är det enbart lampor av olika slag som gäller för Markslöjd då de har lagt hemslöjdartiklar på hyllan. Från början så svarvade de sina egna lampfötter i olika träslag och sydde själva lampskärmar av textiler, men nu ligger den mesta av produktionen i Fjärran Öster.
Markslöjds mission är att göra hela världen till en plats som är ljusare och därför används varumärket “Markslöjd” för att klara målet. Dessutom garanterade de belysning som är snygga både tänd som släckt.

 

Startset – Enkelt och smidigt

Hos Markslöjd kan du göra det enkelt och smidigt för dig då du kan köpa startset av de populära systemen Expand, Garden24 och Chrissline. I och med att du köper ett startpaket, får du med allt som behövs för att du ska få den perfekta belysningen där hemma och använder du rabattkoder blir ditt startset billigare.