MarineOnline Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos MarineOnline

Läs mer

Fri frakt

Fri frakt över 1250 kr

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos MarineOnline

Är du båtägare eller funderar på att du ska skaffa dig en båt, kan du besöka MarineOnline som erbjuder utrustning för båtar åt alla. Där hittar du allt från utrustning ombord, motor och manövrering, till säkerhetsutrustning, elektrisk utrustning, rigg och däck som är av toppklass. Det finns ett flertal kända varumärken, så som Helly Hansen, NASA Marine, Black & Decker med flera, vilket gör att du garanterat köper produkter av hög kvalitet. Du kan utnyttja rabattkoden som gör att du sparar 10% på redan rabatterade varor. MarineOnline har en snabb och bra service.

 

Om MarineOnline

MarineOnline och är en dansk båttillbehörsshop på nätet som lanserades 2010 av Lars Krogh Jensen, med namnet Marindeudstyr. Sedan 2012 finns det även en svensk webbshop för svenska båtägare och 2012 lanserades det också en MarineOnlinebutik för norska båtägare. Marienudstyr driver även andra butiker online, samt en hyrbilssajt med låga priser. Huvudkontoret ligger i Danmark och alla varor skickas från deras centrallager i Odense.

I butiken kan du välja och vraka mellan över 10 000 olika allsidiga produkter. MarineOnline har förhoppningarna om att du ska köpa allt du behöver till dig och din båt hos dem. Företaget har ett stort fokus på att ha de rätta priserna, snabba leveranser och framför allt att ha ett gott humör. Deras mål är att du ska bli nöjd med dina varor och fortsätta handla i deras webbutik. Dessutom hoppas MarineOnline att du som kund rekommenderar båttillbehörsbutiken till andra båtägare, vänner och bekanta.

 

Flytvästguide

Det finns en uppsjö av olika typer av flytvästar (räddningsvästar) och MarineOnline har en flytvästguide som hjälper dig att komma fram till vilken flytväst som passar bäst för dig och din familj. Det är lag på att varje person ombord ska ha tillgång till en flytväst. Alla sjövana vet hur snabb olyckan kan vara framme ombord på båten eller att det blir omslag i vädret. Det finns fyra olika typer av flytvästar – seglarväst, traditionell flytväst, uppblåsbar flytväst och flytvästar för barn. Oavsett vilken du väljer kan du använda rabattkoder och tjäna pengar på att vara säker till sjöss!