Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lyko Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Lyko

Gå till butik

Rabattkoder hos Lyko

För dig som gillar hårvård- och skönhetsprodukter, är Lykos webbutik något för dig. Det finns även fysiska butiker om du hellre föredrar det, men då blir det svårare att använda dina rabattkoder hos Lyko. Ett visst urval av produkter som säljs är rabatterade med 20% och upp till 50%. Har du tur är det kanske de produkter som du ändå hade tänkt att köpa hos Lyko. Det finns produkter för både kvinnor och män. Lyko säljer flertalet av de mest kända varumärken inom branschen, så som JJDK, Schwartkopf och Demalogica, som bara är ett fåtal exempel bland alla varumärkena.

 

Om Lyko

Lyko är en specialist inom skönhet och hårvård, samtidigt som deras ambitioner är att förändra branschen. Från början höll Lyko endast på med professionell hårvård, då Frans Lyko kom till Sverige och bosatte sig i Dalarna 1945 efter att ha suttit i koncentrationsläger. Under 1952 öppnande Frans en herrfrisering. Frans son Stefan följde pappas fotspår och öppnande salongen Hår & Skägg 1971.

År 2003 lanserade Stefan Lyko.se på internet där alla frisörsalongens produkter kunde köpas och blev mycket populärt. Två år senare blev en riktigt e-butik med fungerande betalningsmetoder. Sedan 2018 erbjuds kunderna personliga rekommendationer och rådgivning av Lykos egna hudterapeuter. Lyko har numera 36 butiker runt om i Sverige och på nätet finns det även webbutiker i Finland och Danmark. Företaget har skapat sig eget bokningssystem inom företaget och för externt bruk, där frisörer och konsumenter kan sammankopplas.

 

Lykos hudtest

För att du ska kunna köpa de rätta produkterna hos Lyko erbjuder de sina kunder att göra en hudtest. Du får en personlig feedback på vilka eventuella förändringar du behöver göra inom din hudvård och samtidigt får du rekommenderat vilka produkter som passar dig bäst. Det är ett team av hudvårdsterapeuter som ser till att granska din test och ger dig ett svar inom två till fyra vardagar per e-post. Att göra hudtesten är helt gratis och tar inte fem minuter. Vill du köpa de produkter som har rekommenderats till dig kan du alltid använda rabattkoder hos Lyko.