Lufthansa Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Lufthansa

Läs mer

Fler kampanjer inom resor & hotell

Rabattkoder hos Lufthansa

Vill du ut i världen för att uppleva äventyr besöker du Lufthansa för att boka din resa, boende och hyrbil. Företaget erbjuder dig att hitta de mest förmånliga priserna för din resa under dina utvalda datum. Det gör att du hittar weekend-, affärs- och semesterresor skräddarsydda för dig och du har möjligheten att åka vart som helst i hela världen.

Resornas priser är redan överkomliga men har du tillika rabattkoder blir ditt äventyr billigare. Ta dig en närmare titt på Offers and destinations för att se om där finns någon deal på en resa som passar dig!

 

Om Lufthansa

Lufthansa är ett tyskt företag som funnit sedan 1926 med sitt säte i Köln, men har sin bas i Frankfurt och München. Företaget är det största flygbolaget i hela Europa. Deras flygflotta flyger kors och tvärs över världen till cirka 215 resmål, vilket inkluderar 18 ställen i Tyskland och till 78 länder inom Europa, Asien, Afrika, Mellanöstern, Australien, Karibien, Nord- och Sydamerika.

Du som resenär kan välja mellan olika kombinationer av olika typer av kabiner: Economy Class, Premium Economy Class, Business Class, samt First Class om du vill ha det extra lyxigt på din flygresa. Lufthansa har likaså ett antal dotterbolag som till exempel Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, Lufthansa CityLine, Air Dolomiti och Germanwings.

 

Lufthansas Miles & More

För dig som flyger ofta kan det vara lönande för dig att gå med i Lufthansas Miles & More-klubb som är företagets belöningssystem för lojala och trogna flygresenärer. Du samlar på antal mil du flyger och kan byta dessa mot olika typer av förmåner, vilket kommer föra ni resa ännu angenämare. Du kan exempelvis sitta i VIP-loungen medan du väntar på ditt flyg, resa i en bättre klass, få ett finare hotellrum och lyxigare hyrbil, samt ha mer bagage med dig på resan.