Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Loopia Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Loopia

Gå till butik

10%

Få 10% rabatt på webbhotell

Erbjudande

Webbhotell från endast 80 kr/mån!

Erbjudande

Starta e-handel - från 80 kr/mån!

Rabattkoder hos Loopia

Passa på och hämta rabattkoden till Loopia och få inköpet rabatterat när du behöver ett webbhotell, domän, e-post, e-handelslösning eller annat liknande. Loopia är den största domänleverantören och webbhotellet i Sverige. I samband med en kampanjkod kan du få ett lägre pris på dina köp av produkter och tjänster hos dem.  Bland deras erbjudanden kan du hitta generösa paketlösningar för företag och privatpersoner. De hjälper till så att du som kund får publicerat din alldeles egna webbsida och annat som du eller företaget kan behöva. Ta del av aktiva rabattkoder och andra förmåner som gör köpet billigare hos Loopia.

 

Om Loopia

Loopia anses vara den vassaste hostingtjänstleverantören inom branschen och har varit det ända sedan företaget startade 1999. Företaget verkar i Sverige, Serbien och Norge, men även kunder från andra länder kan ta del av vad de erbjuder. Företaget är medlem hos Registrar.se med målet att medlemmarnas yrkesskicklighet och hederlighet ska tillvarata konsumenternas intressen.

Loppia har över 225 000 nöjda kunder och administrerat över 800 000 olika domännamn, vilket beror mycket på att de tillhandahåller och utvecklar sina tjänster och produkter nästan helt och hållet själva. Det gör dem för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa och med så hög kvalitet som möjligt.

Loopia har några ledord i företaget – automatisera och effektivisera deras infrastruktur, vilket gör att de kan vara maximalt effektiva. Detta utan att ge avkall mänsklig kontakt och erfaren snabb kundsupport. Därför kan Loopia bevara flexibiliteten hos ett litet företag och ändå ge tryggheten som stora företag ger.

 

Goda skäl att välja Loopia

Det finns några ytterligare skäl varför du som privatperson eller företagare ska sälla dig till de nöjda kundernas skara. Loopias alla tjänster som de tillhandahåller drivs av energi som är förnybar. Deras supersupport är tillgänglig 365 dagar om året och är gratis oavsett vilken tjänst eller produkter du använder och ger alltid en personlig hjälp. Loopia har också en nöjdhetsgaranti för deras webbhotell, är du inte nöjd inom 30 dagar, får du tillbaka dina pengar.

Fler kampanjer inom elektronik & teknik