Lindex Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Lindex

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Lindex

Rabattkoder hos Lindex

De flesta har säkert inte missat Lindexbutiker när man shoppar loss på stan. Det finns även Lindex på nätet med sin egen webbshop där du kan ta del av erbjudande och kampanjer för att få ännu lägre pris på deras produkter. Du kan hitta ett sortiment av dam-, barn- och babykläder och kollektionen uppdateras ständigt med de allra senaste modet och trenderna för ett billigt pris. Är du på jakt efter en snygg klänning till festen, sexiga underkläder eller pyjamas till barnen, så ska du passa på att använda rabattkoder hos Lindex.

 

Om Lindex

Lindex är ett av Europas främsta modevarumärke och första underklädesbutiken öppnades 1945 och hette från början Fynd i Alingsås. Strax efter köpte Lindex butiken och butikskedjan bytte namn. Numera finns det omkring 460 butiker runt om i världen som exempelvis i Dubai, Prag och Moskva. År 2007 kom Lindex Shop Online och sedan dess har modemedvetna kvinnor kunnat köpa kläder på nätet.

Lindex har som mål att deras mode ska inspirera och deras kunder ska kunna hitta något som passar för alla tillfällen. Dessutom anser dem att det ska vara lätt att shoppa och kunderna ska kombinera sina plagg. Lindex vill att du som kvinna ska hitta plagg som passar din personlig, behov och stil. Företagets designar mode som är influeras av det skandinaviska arvet, vilket gör dem unika i deras internationella företag. Lindex har egna designers, men samarbetar även med externa designers för att skapa mode. 

 

More at Lindex

För att få special rabatter, erbjudande och ta del av kampanjer kan du bli klubbmedlem hos More at Lindex. Du får en poäng för varje krona du handlar för och när du har 1 000 poäng får du 25 kronor extra att shoppa för. Andra saker som ingår i medlemskapet är månadsbonusar och More Rewards, erbjudande som gäller endast för medlemmar och inbjudningar till inspirationsträffar. Du få även unika trendtips och förtur till glamourösa VIP-evenemang. More at Lindex medlemskapet är gratis och som ny medlem får 10% på ditt första inköp i deras onlinebutiken.