Linas Matkasse Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Linas Matkasse

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Hotels.com

30%

30% rabatt på dina två första matkassar
Tidigare rabattkoder från Linas matkasse

350 kr

Få upp till 350 kr rabatt på dina två första matkassar!

Fler kampanjer inom mat & dryck

Rabattkoder hos Linas Matkasse

Ta del av rabattkoder hos Linas Matkasse och få dessutom maten hemkörd till dörren utan att de kostar något extra. En anledning till att Linas Matkasse startades var att människors vardag skulle förenklas och slippa behöva tänka på vad man ska äta eller handla hem till middag. Det bästa är att du har möjligheten att prova på olika typer av matkassar för att komma fram till vilken som passar bäst för ditt hushåll. I och med matkassen är kunderna garanterade att vardagsmaten blir inte bara omväxlande, utan även hållbar och sund. Gå med i kundklubben för att få ytterligare rabatter och spara pengar!

 

Om Linas Matkasse

Linas Matkasse grundades av syskonen Lina Gebäck och Niklas Aronsson under 2008 efter att de hade sett ett behov att erbjuda matkassar hemkörda. Deras mål var att genom färdiga matkassar och recept skulle få människor att äta betydligt bättre än man kanske vanligtvis gör. Till en början gjorde syskonen allting själva, men har numera över 220 personer anställda från norr till söder i Sverige, samt i Danmark och Norge. Det genomsnittliga antalet portioner som levereras till hemmen runt om i landet ligger runt 100 miljoner per år.

Det finns sju olika sorters matkassar att välja mellan, allt från barn- och flexitariankasse, till 15 minuters- och inspirationskasse. Dessutom ingår det en nöjd kundgaranti, som innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd efter fyra leveranser. Linas Matkasse har inte heller någon bindningstid, vilket gör att du kan när som helst säga upp prenumerationen, med en veckas framförhållning.

 

Lina Matkasse – Vad ingår alltid?

Förutom att Linas Matkasse alltid bli hemkörd utan att det kostar något, så ingår det alltid vissa andra saker i konceptet. Att middagarna är planerade väl för att minska ner på matsvinnet, vilket blir mer miljövänligt. Alla recepten är näringsberäknade och det är alltid färska råvaror i påsen. Dessutom är det mestadels svensk kyckling och kött som medföljer i matkassarna. Ibland händer det att du som kund kan få en rabattkod för att även få gratis frukt i Linas matkassar.