Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

LensWay Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från LensWay

Rabatt

Gör en synundersökning och få 300kr rabatt på glasögon

10%

10% rabatt på kontaktlinser

Rabattkoder hos LensWay

Känner du att synen börjar bli sämre och du behöver skaffa dig glasögon eller ett par nya solglasögon inför solsemestern utomlands, då är det ett gyllene tillfälle att använda rabattkoder hos LensWay som är en glasögon- och linsbutik online. Ta en titt på LensWays outlet som kan ge upp till 50% eller få en viss summa i rabatt ditt köp. Outletens utbud blir hela tiden uppdaterat, så ta en titt där med jämna mellanrum för att spara pengar på köpet. LensWay har ständiga kampanjer och erbjudanden som gör att du verkligen fynda när du köper glasögon, linser, solglasögon eller accessoarer.

 

Om LensWay

LensWay har funnits sedan år 2000 som ägs av optikerföretaget Essilor och har sedan dess blivit allt mer populära hos kunderna. Företaget anser att en av livets mest dyrbara gåvor är att se och det är inte alltid en självklarhet. LensWay erbjuder kunderna att handla produkter till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten.

LensWays leveranser är snabba och har en personlig kundsupport, vilket har gjort att dem är en av ledande aktörerna inom optikbranschen. Sedan starten har de guidat över 1 miljon kunder till att få en bättre syn. LensWay brinner för att hjälpa ytterligare nöjda kunder till ett bättre seende.

Bland LenWays produkter går det att endast hitta originallinser från tillverkare så som Johnson & Johnson, Alcon och CooperVision. I deras glasögon- och solglasögonutbud hittas ett utbud av högsta klass med varumärken så som Marc Jacobs, Ray-Ban och Oakly till lägre priser.

 

Missa inte det senaste!

Följ de senaste nyheterna och annat spännande på LensWays egna LW Magazine. Där kan du läsa om vilka trender som gäller, få tips eller ”gå” i lins- eller glasögonskola. Du får dessutom reda på det finns några nya rabattkoder eller annat förmånligt som kan göra ditt köp ännu billigare. Det bästa är att för varje beställning som görs av glasögon skänker LensWay ett par glasögon till behövande i tredje världen genom projektet ”Buy One, Give One”, så du gör även en god gärning med ditt köp.

Fler kampanjer inom sport & fritid