Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

LensNow Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos LensNow

Gå till butik

Rabattkoder hos LensNow

Tillhör du den delen av befolkningen som bär kontaktlinser, men vill inte behöva gå till optikerna varje gång det är dags att köpa nya linser till dig. Nu har du möjligheten att köpa linser på nätet hos LensNow som erbjuder 145 produkter av linser och linstillbehör från varumärken som exempelvis Easyvison, MyDay och Proclear. Allt för att du ska få den bästa kundupplevelsen.
Eftersom priserna är så låga erbjuder inte LensNow några rabatter eller andra erbjudanden, men har du rabattkoder fungerar de alldeles utmärkt och på så vis får lägre pris på dina kontaktlinser eller linstillbehör.

 

Om LensNow

LensNow etablerades 2017 och sedan dess har företaget erbjudit ett brett och stort sortiment av linser och tillbehör till kontaktlinser. Företagets mål är att erbjuda det allra bästa priset, samtidigt som kunden ska få en bra upplevelse. De har 15 olika varumärken att välja mellan som har tillverkats av Alcon, Bausch & Lomb, Consol, CooperVision och Johnson & Johnson.
Dessa tillverkare och varumärken kan du även hitta hos de olika glasögonbutikerna, men då till högre priser. LensNow vill att du som kund ska kunna sitta hemma i lugn och ro för att beställa de linserna du vill ha, för att sedan få hem paketet. För att du ska vara säker på att få det bästa priset erbjuder LensNow en prisgaranti om du hittar din produkt till ett lägra pris i någon butik i Sverige eller på internet.

 

Att beställa linser

När du hittar den typen av lins du vill köpa, klickar du på bilden och då kommer det upp information gällande kontaktlinsen. Därefter väljer du antalet linser per box och sedan fyller du uppgifterna din styrka, baskurva, diameter, cylinder för både vänster och höger öga samt antalet boxar du vill ha. Klicka i köp och sedan är det klart!

Fler kampanjer inom sport & fritid