Lensia Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Lensia

Läs mer

10%

Få 10% rabatt på ditt köp

Kampanj

Aktuella kampanjer på endagslinser

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Lensia

Använder du kontaktlinser och tycker det är dyrt att köpa linser, kan Lensia vara lösningen för dig. Hos Lensia köper du linser online till ett lågt pris och använder du rabattkoder blir det ännu billigare för dig. Deras linsutbud kommer från internationella tillverkare som exempelvis Alvon, Cooper Vision och Johnson Johnson. Du har ett stort utbud av olika typer av linser att välja mellan. Allt från endags- och månadslinser, till progressiva linser, linser utan styrka och färgade linser. Lensias linser är prisvärda och har en hög kvalitet, så passa på att använd rabattkoder och ta del av de låga priserna.

 

Om Lensia AB

Lensia AB har funnit sedan 2011 och startades av Stefan Tigerström men ägs numera av familjen Karlsson och säljer endast originallinser på nätet. Företaget har sitt säte i Prässebo som ligger cirka fem mil norr om Göteborg. Hittills har Lensia skickat linser till 10 000-tals linsbärare runt om i Sverige. Numera kan även personer boende i Danmark och Norge köpa linser hos Lensia.

Lensias affärsidé från allra första början var att erbjuda privatpersoner att köpa originallinser till riktigt låga priser och få hem dem direkt i brevlådan. Därför ser de till att de flesta paketen är så platta som möjligt för att paketet ska passa i brevinkastet, vilket gör att kunden inte behöver ta sig ut för att hämta ut sitt paket. Fördelen är att vanligtvis ligger priserna runt 70% lägre priser jämfört med fysiska optikerbutiker runt om i Sverige.

 

Re:Load och Re:Fill

Lensia var bland de första att erbjuda sina kunder Re:Load och Re:Fill tjänsterna, allt för att göra det enklare för sina kunder. Re:Load innebär att du prenumererar på linser och får dem skickade hem direkt till brevlådan utifrån dina behov. Re:Fill passar perfekt för dig som inte vill ha en prenumeration på dina linser, utan istället med några enstaka klick kan du upprepa din allra senaste beställning hos Lensia. I samband med att du beställer nya linser eller gör en Re:Fill kan du använda dig av rabattkoder, smidigare och enklare kan det knappast bli!