Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lamp24 Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Lamp24

Gå till butik

60%

REA - Spara upp till 60%

10%

Black Week - Få 10% rabatt vid köp över 1000 kr

Fri frakt

Fri frakt över 500 kr

Rabattkoder hos Lamp24

Vill du skaffa dig den allra bästa möjliga belysningen till ditt hem ute och inne, passa då på att besöka Lamp24. Där hittar du tiotusentals lampmodeller och andra typer av ljuskällor. Deras sortiment består av de modernaste och senaste teknologierna, som exempelvis solcells- och LED-belysning.

Lamp24 ger dig möjligheten att utforska belysningsvärlden genom att inreda, leva och arbeta med den rätta typen av ljus. Förutom att du använder dig av rabattkoder, erbjuder Lamp24 dessutom upp till 60% på sina reavaror på lampor till exempel belysning för smarta hem, utom- och inomhus. Lamp24 har alltså lampor för alla miljöer!

 

Om Lamp24

Under 1990-talet började företagsgrundarna Thomas Rebmann och Andreas Rebmann sälja lampor på eBay, vilket blev en framgång och företagets Lampenweilt bildades. År 2002 skapade de sin egen internetplattform och 2015 fick svenska kunder möjligheten att ta del av brödernas sortiment via online butiken Lamp24.se.

Några av grundpelarna för Lamp24 är ljus, designen på ljuset och hur belysningen påverkar omgivningen, samt att det finns ett stort intresse för att utnyttja olika teknologier. Företaget är Europas största butik på nätet för ljuskällor av olika slag. Detta tack vare att du har ett sortiment med över 30 000 olika produkter att välja och vraka mellan. Vilket ger dig ett stort stilurval, passande ljuskällor för olika behov och nutidsmässig teknologi.

 

Lamp24 goda råd

För att optimera din belysning i ditt hem ger Lamp24 goda råd som du kan tänka på innan det är dags att välja belysning. Använder du en golv- eller skrivbordslampa får du ytterligare ljus där det behövs. Sätter du upp vägglampor ger dig de inte bara ljus utan fungerar också som en inredningsdetalj. På de ställen som kräver extra belysning såsom i badrummet eller vid spegeln finns det speciella lampor som är anpassade för detta ändamål. Självklart hittar du fler tips och goda råd på Lamp24.se!

Fler kampanjer inom hem & trädgård