Kronans Apotek rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Kronans Apotek

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Kronans Apotek

50%

Upp till 50% rabatt på utvalda produkter

Fri frakt

Alltid fri frakt hos Kronas Apotek

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder Kronans Apotek

Kronans Apotek är precis som vilket annat apotek som helst, men de har även en webbshop där du kan använda rabattkoder och ta del av kampanjer. Du kan också få rabatter upp till 40% på speciella produkter av hög kvalité av populära varumärken så som ACO, Vichy och Dermalogica. Vissa erbjudanden hittas endast online och därför bör ta en närmare titt i webbutiken med jämna mellanrum för att inte missa erbjudanden som gör att du kan spara pengar. Hos Kronans Apotek kan du naturligtvis hämta ut dina recept som din läkare har skrivit ut på ett smidigt och enkelt sätt.

 

Om Kronans Apotek

Kronans Apotek är en av de största apotekskedjorna som finns i vårt land och har 352 butiker runt om i Sverige och sysselsätter över 2 600 personer. Apoteket ägs av Oriola Corporations som är ett finskt företag. Oriola bedriver distributions- och grossistverksamhet, samt detaljhandel med läkemedel i Sverige och Finland.
Hos Kronan kan du beställa varor på nätet för att sedan hämta dem i närmaste Kronan Apotek. Du kan fynda bland hår- och hudvårdsprodukter, samt andra varor som säljs i Kronans outlet och där kan du hitta rabatter upp till 50%. Skaffar du dig deras app kan du ha koll på alla dina recept, få dina beställningar fraktfritt och utnyttja Kronans Apoteks rabattkoder. Vilket gör att du får det allra mesta ut av dig köp. Detta samtidigt som du sparar pengar, men även tid då du slipper stå i kö för att köpa och betala varor.

 

Kronans kundklubb

För att vara riktigt säker på att du inte missar special rabatt- och kampanjkoder, samt andra nyheter som du kan ha nytta av, kan du alltid gå med i Kronans kundklubb. Du kommer då samla poäng på alla dina receptfria köp och överbliven medicin (max fem gånger per år). För varje 1 000 kronor får du 25 kronor extra att handla för. Dessutom kan du bli inbjuden till event på vissa apotek och gratis rådgivning om läkemedel och rabatter på flera av deras tjänster. Det ingår fri frakt på allt du handlar hos Kronans Apotek!