Klockia Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Klockia

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Klockia

70%

REA på damklockor - Upp till 70% rabatt!

70%

REA på Herrklockor - Upp till 70% rabatt!

Fler kampanjer inom Kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Klockia

Tillhör du dem som bär klocka och vill ha ett ur för varje tillfälle? Besök då Klockia där hittar du klockor i alla format för både herr- och damklockor för alla åldrar. Du kan hitta kända varumärken såsom Casio, Certina och Seiko, bara för att nämna några av de högkvalitativa märkena som finns i deras sortiment.
Har du tur kan du hitta ditt favoritmärke med ett pris som är nedsatt eller ger dig mellan 15 – 30% i rabatt. Annars kan du alltid använda rabattkoder i samband när du köper klockor till dig och dina kära hos Klockia.

 

Om Klockia

Klockia har funnit i nästan 70 år och har sin butik i Visby på Gotland, tillika har det sin verkstad där certifierade urmakare lagar och rengör klockor. Sedan 2008 lanserades Klockias webbutik där du hittar klockor för alla möjliga tidpunkter.
Klockia anser att ett ur inte bara ska visa tiden, utan är också ett smycke. Vilket många både äldre och yngre män har anammat. Självklart finns det även snygga, moderiktiga och galanta armbandsur för kvinnor. Detta har även många varumärken inom modeindustrin upptäckt och därför hittar du varumärkena DKNY, Mickael Kors och Diesel i deras klocksortiment.
Du hittar även designerklockor från det svenska varumärket Söner och det danska Söner som med sin stilfulla design har blivit alltmer populära och då inte bara i Sverige och Danmark, utan även resten av världen. Klockias mål är att du ska hitta klockor som uppfyller dina behov.

 

Pre-owned klockor hos Klockia

Nu har du möjligheten att köpa eller sälja exklusiva vintage och begagnade klockor hos Klockia eftersom de har skapat en speciell process som gör detta möjligt. Bland annat har du chansen att köpa (med garanti) en Rolex, Omega och Cartier, som är några av de varumärken som finns bland second hand-utbudet.