Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

KidsBrandStore Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos KidsBrandStore

Gå till butik

40%

Rea - Spara upp till 40%

Fri frakt

Fri frakt över 499 kr

Rabattkoder hos Kids Brand Store

Kids Brand Store är ett modehus för barn och tonåringar (8 – 16 år) som erbjuder flertalet kända varumärken som till exempel Calvin Klein, Levi´s och Niké. I klädsortimentet hittar du överdelar, ytterkläder, underdelar, samt accessoarer, handdukar och kepsar som juniorer gillar.

För att fynda kan du göra det bland reavarorna eller i outleten hos Kids Brand Store med 10 – 60% i rabatt på kända varumärken och med rabattkoder blir ditt köp ännu mer förmånligt. Låt ditt barn välja och vraka i lugn ro utan att det kostar dig skjortan!

 

Om Kids Brand Store

Kids Brand Store är den största butiken på nätet i Norden som säljer mode för barn och ungdomar, samt accessoarer. Målet var redan från början att bli den största nätshopen med märkeskläder för småbarn och tonåringar när företaget bildades och 2011 lanserades webbutiken online.

Numera har företaget nya mål och utvecklar sig ständigt gällande deras varor och jobbar hela tiden för att se till att supporten till kunderna ska bli i världsklass. Kids Brand Store erbjuder dig som kund att hänga med på resan. Vill du inte handla på nätet finns det ett antal fysiska butiker runt om i Sverige.

 

Shoppa på Instagram

Kids Brand Store ger dig möjligheten att även handla kläder till juniorer via Instagram och du behöver endast tagga dem för att sedan kunna följa butiken. Välj om du vill handla mode och accessoarer för en tjej eller kille. Därefter klickar du bara på bilderna och information om plagget kommer upp på skärmen. Sedan är det upp till att beställa produkten eller inte. Har du inte råd att köpa varan just nu lägger du till den på din önskelista för att köpa den vid ett senare tillfälle. Har du tillika rabattkod kan du använda dessa och dina köp blir billigare för dig.

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer