KappAhl Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos KappAhl

Läs mer

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos KappAhl

KappAhl erbjuder modekläder för både stor och liten med ett stort fokus på passform och hållbarhet. Du har chansen att hitta plagg som inte bara se bra ut och känns bra. I företagets sortiment finns moderiktiga kläder, men framför allt prisvärda plagg för såväl fest som vardag.
På deras rea hittas ett flertal produkter med upp till 50% i rabatt och är du ny hos KappAhl kan du också få 20% på speciellt utvalda Newbie-produkter. Hittar du inget på rean som passar ditt tycke och smak kan du alltid nyttja rabattkoder som gör att din köpesumma bli lägre.

 

Om KappAhl

Det har hänt mycket sedan KappAhl började sälja kappor i en källarlokal för 60 år sedan. I dagsläget finns det 400 fysiska butiker i Sverige, Finland, Norge och Polen. Deras omsorg och insikt är att deras kunder eftersom mode handlar egentlige bara om en sak: Du som kund!
KappAhl har som mål att oavsett storlek, ålder, personlighet och form ska du kunna hitta kläder som passar dig. Plaggen skapas i deras egen designerateljé och dessa utvecklas utifrån vad de vet om kvinnors behov.
KappAhl anser att du duger precis som du är och därför är det deras ideal. Deras motto är: “Att vi på KappAhl ger många människor möjligheten att vara välklädda och att en stil inte är en storlek utan en inställning”. Därför guidar de dig som kund för att du ska hitta din egen personliga stil som du trivs med.

 

KappAhls modeklubb i en app

Ladda ner KappAhls gratis modeklubb app och bli medlem. Fördelar med att ha appen är du alltid ha ditt klubbkort nära tills hands, kan se erbjudanden direkt och hur många bonuspoäng du har samlat ihop, samt vilka bonuscheckar du har. Du kan givetvis använda dina rabattkoder vid köp via appen.