Jotex Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Jotex

Läs mer

70%

Rea - Spara upp till 70%

30%

Registrera dig och få 30% rabatt

Fler kampanjer inom hem & trädgård

Rabattkoder hos Jotex

Jotex har tillgodosett hem med gardiner, sängkläder och andra textiler i flera decennier. Du shoppar loss i deras webbutik samtidigt som du får inblick vilka inredningstrender som gäller, vilket ger dig inspiration till hur du kan inreda ditt hem.

Vill du göra ditt köp billigare hos Jotex använder du dig av rabattkoder. Annars kan du alltid nyttja Jotex egna rabatter som ger dig upp till 70% på utvalda produkter. Börjar du dessutom följa Jotex på Instagram få du 10% vid nästa köp. Så håll ögonen öppna så du inte missar någon bra deal!

 

Om Jotex

Jotex har funnit sedan 1963 då grundaren, Sven-Åke Johansson upptäckte att det fanns ett stort behov av gardiner. Han startade företaget Jotex som var specialister på gardiner. Jotex presenterade hela sitt sortiment av gardiner i kataloger och blev allt mer populärare. Jotex provade att ha fysiska butiker men ansåg ganska snabbt att postorder är det enda rätta.

Jotex postorderkataloger användes fram till 1997 då Jotex lanserades på nätet och erbjöd kunder ett brett utbud på nätet istället. Företaget har som mål att ge dig inspiration, hålla dig uppdaterad om vilka trender som gäller och ge dig de hetaste inredningstipsen. Tanken är att du ska få tips och idéer till ditt hem, då du kan ta dig en närmare titt på vilka nyheter det finns hos företaget. Jotex utbud är brett, unikt och stort för att du ska ha möjligheten att uttrycka din stil och kunna vara dig själv.

 

Inspiration hos Jotex

Under Inspiration hos Jotex går det att följa vilka trender som gäller just nu och spås ske inom en snar framtid, vilket gör att du själv får inspiration för att inreda din bostad. Det finns även engelska artiklar som handlar om heminredning på ett eller annat sätt för dig att läsa. Dessa hittas under Editorial .