Jordklok Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Jordklok

Läs mer

25%

REA - upp till 25% rabatt!

25%

25% rabatt på Mossa Skincare

20%

20% rabatt på Superfruit

Fri frakt

Fri frakt över 499 kr

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Jordklok

Jordklok är en av landets mest populära och ledande butik på nätet som erbjuder ekologisk hudvård, miljövänlig tvätt och rengöring för hemmet, naturlig hårvård, samt annat som du kan behöva för att ha en livsstil som har hållbar. Jordkloks vision är helt enkelt att du ska kunna handla naturligt, ekologist och hållbart på ett och samma ställe.

Förutom att du hittar utvalda produkter som reas ut finns det ett visst sortiment som du kan få mellan 5 – 39% på. Har du dessutom rabattkoder kan du verkligen spara pengar och vara ännu mer klimatsmart!

 

Om Jordklok

Jordklok har funnits sedan 2007 och hade som mål att erbjuda kunder ett klokt urval. Teamet bakom företaget har ett mycket stort miljöintresse och okuvlig vilja att kunna bidra till ett grönare och rättvisare samhället. Målet är att du som kund ska ha chansen att påverka miljön på ett bra sätt genom att kunna välja och vraka mellan ett schysst och rättvist utbud av ekologiskt, naturligt och hållbart sortiment online.

Du hittar kategorier såsom: hudvård, hårvård, kosmetika, hygien, hem & hushåll, barn & föräldrar, mat & dryck och rea med varumärkena såsom exempelvis Dipam, Kingfisher och Mossa. Skulle det vara så att du saknar något eller har goda råd och tips, får du gärna dela med genom att kontakta Jordklok.
Jordkloks visioner är att på ett smidigt och enkelt sätt att hjälpa människor att revidera sina konsumtionsvanor. De påstår sig att vara: “Den jordklokaste butiken på nätet!”.

 

Kontakta Jordklok

Har frågor gällande beställningar eller deras sortiment går det att kontakta Jordkloks support, via hemsidans kontaktformulär, e-post: info@jordklok.se eller per telefon: 08 – 618 12 13. Det är öppet måndag till fredag (ej röda dagar) mellan 10:00 – 17:00, med lunchstängt mellan 12:30 – 13:30. Du kan räkna med ett svar på e-post inom 48 timmar.