InkClub Rabattkod

Rabattkoder och kampanjer från InkClub

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Inkclub

70%

Upp till 70% rabatt på utvald elektronik

Fri frakt

Fri frakt när du köper lampor för minst 199 kr

Tidigare rabattkoder från Inkclub

1 kr

Bläckpatron eller fotopapper för 1 kr!

Fler kampanjer inom elektronik & teknik 

Rabattkoder och kampanjer hos InkClub

InkClub har ett stort utbud av kontorsmaterial och bläckpatroner till konkurrenskraftiga priser. Med jämna mellanrum erbjuder de rabattkoder och unika kampanjer som gör att du kan spara ytterligare pengar på ditt köp. För att underlätta för dig som ska handla på InkClub har vi sammanställt deras aktuella rabattkoder ovan för att du snabbt och enkelt ska kunna spara pengar på ditt köp. 

 

InkClub – Mer än bara bläck och patroner

För många är InkClub kända för sitt breda utbud av bläck och patroner vilket de fortfarande har men de har även breddat sortimentet de senaste åren vilket innebär att man kan hitta allt från kontorsmaterial till kaffekapslar i butiken. Att de dessutom har väldigt bra leveranstider gör att många väljer att köpa vardagsprylar som dammsugarpåsar, glödlampor och städartiklar online, istället för att behöva åka till olika affärer. 

En av InkClubs bästa erbjudanden är att de erbjuder sina kunder att köpa bläck, fotpapper eller en dammsugarpåse för endast 1 kr när man gör en beställning i butiken. Detta erbjudandet gäller endast en gång per kund.