Indiska Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Indiska

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Indiska

Fri frakt

Fri hemleverans över 399 kr

Tidigare rabattkoder från Indiska

10%

Bli medlem och få 10% rabatt

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Indiska

Indiska är en butikskedja som du hittar på många shoppingcentra och centrum i städer runt om i Sverige, Finland och Norge. Numera kan du också sitta hemma i lugn och ro, för att beställa kläder och prylar till ditt hem med inspiration från Indien.

Du kan passa på att göra fynd bland Indiska lagerrensning där plagg, accessoarer och inredning är nedsänkta i pris. Skulle det vara så att du har även har rabattkoder gör du verkligen en deal på köpet!

 

Om Indiska

Indiska har funnit i över hundra år då Mathilda Hamilton öppna en butik i Stockholm 1901. Hennes affärsidé var att erbjuda en unik blandning av indisk inspirerade kläder och inredning. Numera är det Karin Lindahl som driver företaget med 70-tal butiker runt om i Norden och Indiska webshopen.

Indiska har som mål att förmedla deras passion för landet Indien och dess färger, hantverk och material. Företaget designar själv allt mode, accessoarer och inredning som säljs i butikerna. Influenserna från Indien blandas med design från Skandinavien och de har alltid ett extra öga för att detaljerna ska vara de rätta.

Designen Boheimian Modern, Indiska egna, utstrålar inte bara mönster och färg utan också energi. Detta gör att ge dig som kund möjligheten att inreda ditt hem utifrån hur du känner dig, samt på ett hållbart sätt eftersom de vill ge dig varaktiga varor till bra priser.

 

Indiskas The Journal

Få tips och goda råd för att bli stilsäkert gällande mode och inredning när du läser artiklarna på Indiska The Journal. Du får sneak peeks på kommande kollektioner, ta del av goda och smakrika recept och vilka som är de mest perfekta accessoarer för olika tillfällen. För att inte missa några spännande erbjudanden och liknande så att du kan använda dina rabattkoder, kan du följa Indiska på Instagram, Facebook och Printerest.