Hulténs Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Hulténs

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Hulténs

40%

Kampanj - Spara upp till 40%

Fler kampanjer inom hem & trädgård

Rabattkoder hos Hulténs

Är det dags att förnya grillen, ute- och trädgårdsmöblerna? Besök då Hulténs som erbjuder allt för livet utomhus då deras motto är: “Life´s better outside”.
Du hittar varor från varumärken såsom Liro, Glatz och eva solo, bara för att nämna några. Produkterna är tillverkade av olika material, allt från rotting, teak och plast, till stål, aluminium och konstrotting. Det gör att du själv väljer artiklar som uppfyller dina behov bäst.
Hylténs har hela tiden kampanjer där varor är rejält prissänkta, har du dessutom rabattkoder kan du verkligen göra fynd som passar prefekt utomhus där hemma hos dig!

 

Om Hulténs

Hulténs vision och affärsidé är att erbjuda utomhusmöbler, inredning och grillar för livet ska bli mer njutningsfullt. Med sitt motto att “livet är bättre utomhus” vill de dig möjligheten att köpa bra högkvalitativa produkter, samt att Hulténs har en bred kunskap och service som är rusigt bra. Allt för att du ska kunna skapa dig ett uterum oavsett vilket ditt behov är.
Hultén har funnit över 40 år och började på 1970-talet då de nuvarande ägarnas morfar sålde sina egentillverkade möbler på torget i en by liggandes utanför Örkelljunga. Det Krister och Anders Hultén som tog över Hultén 1984 som äger Hulténs nu. Till en början sålde de möbler från en container och 1997 öppnades deras varuhus i Staffanstorp. Därefter började de så småningom med försäljning av deras produkter online.

 

Hulténs kundservice

Den kunniga och hjälpsamma kundservicen hos Hulténs är öppen varje dag, på vardagarna är ett öppet mellan 10:00 –18:00 och på helgerna mellan 10:00 – 16:00. Du kan antingen ringa dit på telefonnummer: 046 – 25 02 52 eller mejla på: support@hultens.se. Vill du hitta svar på egen hand, finns deras informativa FAQ-sektion (en gul pratbubbla) och den är uppdelad i kategorier så det blir enklare för dig.